Хороші електроінструменти
Правила форуму
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
Хороші електроінструменти
Маю невеликий бізнес із ремонту квартир, і хочу оновити обладнання. Потрібні хороші електроінструменти – перфоратори, шліфувальні машини, а також стелажі для складування. Старі інструменти вже почали підводити, а без них робота стає на паузу. Якість для мене важливіша за ціну, бо клієнтів підводити не можна. Підкажіть, хто де брав, аби не було проблем із гарантією.
-
kolomis2015
- Ледар
- Телефон: 0969027434
- Контактна інформація:
Re: Хороші електроінструменти
У мене подібна ситуація була торік. Я купив недорогий набір для бригади, але через три місяці вже довелося відправляти два інструменти на ремонт. Це вибило з графіку і принесло збитки. Тому згоден – краще один раз витратити більше, але щоб працювало без сюрпризів.
Міша
Я для своєї майстерні купив обладнання поступово. Спочатку брав середній сегмент, а вже коли замовлень побільшало – докупив професійне. Помітив, що навіть на середніх моделях можна працювати довго, якщо правильно обслуговувати. Масло, мастило, регулярна чистка – це реально продовжує життя техніки.
-
kolomis2015
- Ледар
- Телефон: 0969027434
- Контактна інформація:
Я свої інструменти замовляв у TEKMAN, і можу сказати, що це був правильний вибір. Вони запропонували не тільки самі інструменти, а й рішення для зберігання – стелажі й комплектуючі, почніть і ви з перегляду їх каталогу. Було приємно, що я отримав консультацію від людини, яка розуміє специфіку ремонту, а не просто "продавця". Компанія має довгу історію – від продажу верстатів і навантажувачів до сучасного асортименту.123456789 писав: ↑27 вересня 2025, 15:07 Я для своєї майстерні купив обладнання поступово. Спочатку брав середній сегмент, а вже коли замовлень побільшало – докупив професійне. Помітив, що навіть на середніх моделях можна працювати довго, якщо правильно обслуговувати. Масло, мастило, регулярна чистка – це реально продовжує життя техніки.
Тому впевнений, що вони не зникнуть завтра й завжди можна буде звернутись. Окремо хочу відзначити швидку доставку – замовлення прийшло вчасно і добре запаковане. Після кількох місяців використання я бачу, що техніка працює справно, і це підтверджує, що магазин надійний.

Міша
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість