Мийка з нержавійки або зі штучного каменю – що довше тримається?

Повна анархія
Правила форуму
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
skywalker3000
Контактна інформація:

Мийка з нержавійки або зі штучного каменю – що довше тримається?

Непрочитане повідомлення skywalker3000 »

Планую міняти мийку на кухні і не можу визначитись. Раніше була стара з нержавійки, але вона вже подряпалася і трохи потьмяніла. Подумую над варіантом зі штучного каменю, бо кажуть, що виглядає сучасно. Хочу, щоб служила довго і не втрачала вигляд. Хтось може порадити, що реально витримує більше часу і чому?
19Sokol65
Нуб
Контактна інформація:

Re: Мийка з нержавійки або зі штучного каменю – що довше тримається?

Непрочитане повідомлення 19Sokol65 »

У мене була мийка з нержавійки років п’ять, і вона майже не змінилася, тільки трохи подряпини з’явилися. Кам’яна на вигляд класно, але я бачив, що на ній видні всі плями і потертості, і з часом може тріскатися, якщо щось важке впаде. Якщо хочеш, щоб міняти рідко, то нержавійка здається надійніша.
natan777
Нуб
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення natan777 »

Я міняв мийку рік тому і вирішив узяти кам’яну, бо хотів однорідний колір з робочою поверхнею. Вона дійсно виглядає гарно, але потрібно бути обережним з механічними ударами і кислотними чистячими засобами. Подряпини замаскувати важко, а нержавійка більш терпима до побутових впливів. У результаті кам’яна добре тримає тепло і шум менше, але на практичність довше експлуатації нержавійка виграє.
sheva1204
Нуб
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення sheva1204 »

Я кілька років експериментував з різними мийками. Нержавійка добре витримує високі температури і не боїться різких перепадів води, подряпини на ній з часом не кидаються в очі, а якщо вибрати якісну марку, вона майже вічна. Кам’яна виглядає стильно, але може тріскатися і змінювати колір від деяких чистячих засобів.
Інформація про кухонні мийки з нержавійки https://rivnepost.rv.ua/news/kukhonni-m ... noi-kukhni допоможе вам обрати варіант. Кам’яна підходить більше для естетики, але потрібно точно розуміти, що будь-які падіння або абразиви залишають слід, і зберегти первинний вигляд складніше.
Зображення
Відповісти

Повернутись до “Спілкування на вільні теми”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Semrush [Bot] і 3 гостей