Як ви розподіляєте час між українською мовою, математикою та історією України, коли підготовка йде паралельно?
Як ви розподіляєте час між українською мовою, математикою та історією України, коли підготовка йде паралельно?
У мене вийшло так, що я спочатку робила собі жорсткий розклад на тиждень, але з гнучкими "буферами" — типу, якщо математика не йде, перемикаюся на мову без самобичування. Найкраще допомогло, коли я почала чергувати дні: понеділок-середа-п'ятниця більше математики й задач, вівторок-четвер-субота українська плюс трохи історії, а неділя — легкий повтор чи пропущене. І ще один лайфхак — короткі 25-хвилинні помодоро, після яких обов'язково 5 хвилин просто ходити по кімнаті. До речі, дуже виручає отака системна підготовка до нмт https://school.ap.education/pidgotovka-do-nmt/ , бо там уже розклад під тебе підганяють і не треба самій вигадувати велосипед. Але головне — не гнати на максималках щодня, а то вигораєш за тиждень. У мене вийшло підтягнути слабкі теми саме через такий спокійний ритм, без паніки.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість