Гремяче(Острозький р-н)
- Vetal
- Балакучий
- Телефон: 097-854-00-54
- Контактна інформація:
Re: Гремяче(Острозький р-н)
Є карась і короп, але як на мене їхати туди і платити гроші не варто. Був в минулому році, мала концентрація риби у воді
тому і їхати не рекомендую.

-
- Споглядаючий
- Телефон: 0987654535
- Контактна інформація:
А куда порадиш поїхати на даний момент..Бо планую з знайомим в неділю на рибалку а от з місцем це тяжкувато незнаю куда їхати( може щось підскажеш?
- Kolyan i syn
- Дослідник
- Контактна інформація:
Минулого року також весною вирішив порибалити на цій водоймі,бо перед тим майже цілий сезон там рибалив,причому тоді постійно ставилась сітка(як тоді казали - контрольний вилов риби).Сітку ставили на ніч,а зранку знімали,а бувало посеред дня ставили,причому ставили там,де були закинуті снасті.Тоді це ще якось терпіли,хоча риби в уловах ставало все менше і менше.Так от ,минулої весни вирішили порибалити в Гремяче.Приїхали заздалегідь,щоб зайняти свої улюблені місця,закормились,закинули снасті і до 10.00 , а може навіть і більше , не побачили жодної покльовки.Потім прийшов господар(козел)Обілечувати.На прохання знизити ціну на риболовлю(так як риби до того часу ніхто на ставку не зловив) він відповів категоричним ні.І це ще можна було б зрозуміти,він же орендар і встановлює свою ціну,але коли він став вимагати плату за мого сина,якому тоді не було ще і 12 років,це вже було занадто.Одним словом ми звернулись і почали вантажити речі в машину.Повз нас проходили місцеві,які розповіли,що крім сіток,які стали нормальним явищем на ставку,ще й порошок якийсь вночі розкидали під берегами.Тоді я вирішив,що на цей ставок я більше ні ногою.А решту сезону ми з Сашком непогано відловились на Горині і на Б.Куті,на платники навфіть не їздили,і чесно скажу,мабуть нічого від того не втратили.Дику річкову рибу набагато цікавіше ловити.Отже робіть висновки.Yurjke писав:А куда порадиш поїхати на даний момент..Бо планую з знайомим в неділю на рибалку а от з місцем це тяжкувато незнаю куда їхати( може щось підскажеш?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість