голавлік на прикормку не зібрався, лише один транзітний 0.6кг, парочка малюків не рахується.
ще один...покатався, покрутив фрікціона, розігнав ті півтори рибкі, що крутились біля кормушки, і акуратно зійшов))

- густера пакувала в основному пшоно і ячку, плотва ж явно жерла кукурудзу.
 - густера пакувала в основному пшоно і ячку, плотва ж явно жерла кукурудзу.

Ставлю ще ні разу не обловлений пуфік із запахом рака
Це тверді плаваючі шарики тіста Cukk, вони різнокольорові та з різними ароматами. У воді робляться м"якими, але з гачка досить довго не злітають.SPIN писав:... але хочу уточнити, що це таке:Ставлю ще ні разу не обловлений пуфік із запахом рака

Может случайно оказалась на крючке, когда пыталась клюющую верховоду схватить, а может и вместо рыбы решила опарышами позавтракать.. Повезло, что засеклась за самый краешек рта и потому не срезала поводок 0,14.
 Может случайно оказалась на крючке, когда пыталась клюющую верховоду схватить, а может и вместо рыбы решила опарышами позавтракать.. Повезло, что засеклась за самый краешек рта и потому не срезала поводок 0,14.

Це був головник ,на око грам 400. Якби був опариш, можливо з кльовом було би і краще, проте було б і більше недомірків. Ось фото скромного улову=)
 Це був головник ,на око грам 400. Якби був опариш, можливо з кльовом було би і краще, проте було б і більше недомірків. Ось фото скромного улову=)
 , але за нею відразу ще одна і підлящик грамм на 600 в підсаку! І знову глухо.... 2.15 ночі і знову гарна покльовка і на відчуття не лящ, підтягую до берега і там сидить карась
 , але за нею відразу ще одна і підлящик грамм на 600 в підсаку! І знову глухо.... 2.15 ночі і знову гарна покльовка і на відчуття не лящ, підтягую до берега і там сидить карась  перший для мене на Горині))
  перший для мене на Горині))  До обіду періодично сплавляємося перевіряємо жерлиці, але всюди 0!
  До обіду періодично сплавляємося перевіряємо жерлиці, але всюди 0! 
  , але підійшовши до останньої приємно здивувала розмотана на ній вся леска, почали вимотувати і здивовано побачили красеня головня, заважив він 700 грамм!
, але підійшовши до останньої приємно здивувала розмотана на ній вся леска, почали вимотувати і здивовано побачили красеня головня, заважив він 700 грамм! 

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість