мітка на картіSPIN писав:Що зображено на логотипі фінального варіанту? (думаю буде цікаво багатьом дізнатися).
Бо я не зрозумів.
круги навколо означають те, що ця мітка на воді
саму мітка має нотки поплавка
мітка на картіSPIN писав:Що зображено на логотипі фінального варіанту? (думаю буде цікаво багатьом дізнатися).
Бо я не зрозумів.
з огляду на тематику сайту можна здогадатись що то шось схоже на поплавок. про що я власне і подумав ще позавчора.stal1n писав:мітка на картіSPIN писав:Що зображено на логотипі фінального варіанту? (думаю буде цікаво багатьом дізнатися).
Бо я не зрозумів.
круги навколо означають те, що ця мітка на воді
саму мітка має нотки поплавка
а може статись, що поціновувач цього ресурсу працює в НБУ і лого з"явиться на якійсь банкнотіхоча, ак розпізнавальний знак між "своїми" доволі не погано, прямо як таємні шифри пріорату сіону...
можна буде за допомогою анаграм та криптексів передавати між адептами де знаходяться приховані водойми
1. Мені подобається чим простіший логотип, тим кращий. Тобто ніякої полосатостіSashulkaB3 писав:Гарна задумка, та тільки поплавок краще дивився б полосатим та з нахилом як на карті + навкруги поплавка можна намалювати межу карти Рівненської області. Вигляд буде ну просто бомбезний
І чого раніше мені ніхто нічого несказав про те, що ми не рибацький сайт, а лише карта визначних рибних місць
Можна спробувати і глянути як воно буде.AndreyK писав:Почему бы просто не убрать "дырку" из поплавка? Ведь на данный момент метки на карте имеют вид именно поплавка, а не бублика.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей