Кубок Маньяків

фестивалі та різного роду тусовки
KYM
Бро
Телефон: 067-360-88-01
Контактна інформація:

Кубок Маньяків

Непрочитане повідомлення KYM »

Я пропоную перейменувати Кубок та назвати його більш цікавою та прийнятливою назвою.

Наприклад Кубок "Божевільний пінгвін" або "Божевільні пінгвіни".
Не учи рыбу плавать!
EXPERT
Рідненький
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення EXPERT »

Я особисто не проти.
pushustuy
Абориген
Телефон: 0974626847
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення pushustuy »

а можна більш докладно пояснити хто такий Корнас , що за кубок, и чого він поганий дятько , а то, незнаю як інші , але особисто я нічого не зрозумів, і думаю я не один такий :oops:
ИхтиофилРыбопедович
Бувалий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення ИхтиофилРыбопедович »

pushustuy писав:а можна більш докладно пояснити хто такий Корнас , що за кубок, и чого він поганий дятько , а то, незнаю як інші , але особисто я нічого не зрозумів, і думаю я не один такий :oops:
+1
Поймал рыбу - отпусти. Поймал брака - опусти!
KYM
Бро
Контактна інформація:

Дайош "Божевільного пінгвіна"!
Хто "ЗА"?
Не учи рыбу плавать!
bogdan
Герой
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення bogdan »

KYM писав:Дайош "Божевільного пінгвіна"!
Хто "ЗА"?
KYMе, пропоную довгу назву "божевільні пінгвіни" замінити загальновживаним словом "маньяки"... :D 8O

Тому що не всі маньяки - божевільні :D :D :D
KYM
Бро
Контактна інформація:

Я згоден. Доречі згадав, дійсно Кубок вже того року називався "Кубок маньяків".

То що, я перейменовую дійство у "Кубок маньяків" ?
Не учи рыбу плавать!
Viktorovi4
Козак
Телефон: 123456
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Viktorovi4 »

Добрый день!
Коллеги, а что за кубок, и к чему он посвящен????? Введите в курс пожалуйста... :?
Сергей если не трудно - проясни плиз.
РЫБАЛКА МОЯ - СТРАСТЬ!!!!!
vvi
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення vvi »

"Шалений лід"
"... А в это время сейчас кто то на рыбалке..."
KYM
Бро
Контактна інформація:

Viktorovi4 писав:Добрый день!
Коллеги, а что за кубок, и к чему он посвящен????? Введите в курс пожалуйста... :?
Сергей если не трудно - проясни плиз.
Кубок маньяков посвящается экстримальной ловле рыбы на мормышку с первого льда.

Когда-то Александр Корнас нашёл канаву, которая замерзает относительно быстрее других водоёмов. На ней и решено было провести первый экстримальный Кубок. Назвали его в честь первооткрывателя - "Кубок Корнаса". В связи с погодными условиями не удалось провести турнирчик, получилась просто тусовка Маньяков рыбной ловли на мормышку.

Потом на БК провели тусовку-турнирчик но уже под названием "Кубок Маньяков".
Это, скорее всего, экстримальная тусовка-выход на лёд, по которому ещё опасно ходить, не просто любителей мормышки, а настоящих "маньяков такой ловли".
Если мне не изменяет память, даже Михаил Смеян - самый старший член РОФРС присутствовал на прошлогоднем Кубке Маньяков.

Рыба ловилась немного вяло, но были и приятные моменты - первым, кто обрыбился бонусом, то есть окунем весом около 300-350 гр, был Богдан Демьянчук, он же перед этим хорошо "пошаманил" над лункой около берега, то есть провёл ритуал задобривания богов рыбной ловли :) Хочу заметить - это ему не раз помагало на соревнованиях! Благодаря секретному ритуалу, Богдан неоднократно был "в призах" (серебряный призёр Чемп. Украины в личном зачёте, чемпион Украины-2008 в командном, чемпион области и т.д. ) (Григорович, я надеюсь, я отработал твои 50 грн?:lol: )

Турнирчик прошёл в непринуждённой дружественной атмосфере. Кому-то повезло более, кому-то менее, но всё же было подтверждено, что мастерство не пропьёшь - Димон и Свирык наловили больше всех. Николай умудрился за короткое время (по-моему около часа) при отсутствии клёва "выхватить" чуток более 2-х десятков хвостов, Димон, по-моему, около 15-17-ти (не охота поднимать результаты), у остальных было по-реже: 3, 4, 6... хвостов. Бонусов более никто не "держал".

Никаких протоколов не велось, никаких наград, кроме скромного (даже шутейного) призового фонда (по 5 грн с учасника), не было. Маньякам достаточно самого факта открытия сезона, а это гораздо больше, чем призы и медали :D

Хотя, кто знает что будет в этом году...
Не учи рыбу плавать!
pushustuy
Абориген
Телефон: 0974626847
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення pushustuy »

прочитавши звітик з минулого року , хотілось би спитати, чи в цьому році також прийматимуть участь тілько члени :D федерації, чи простим грішним тоже можна буде
KYM
Бро
Контактна інформація:

pushustuy писав:прочитавши звітик з минулого року , хотілось би спитати, чи в цьому році також прийматимуть участь тілько члени :D федерації, чи простим грішним тоже можна буде
Шановні користувачі, члени РОФРС на змаганнях (фестивалях, турнірах і турнірчиках) ніколи не розгарничують рибалок на ваших та наших, членів Федерації чи ні, єдине змагання, яке організовується лише для членів РОФРС (для визначення рейтингу) - Кубок Федерації з лову риби на мормишку з льоду. Усі інші змагання організовуються у більшій мірі для аматорів, щоб показати, що таке спортивна риболовля і які плюси спортивної снасті, а також загальноприйняті мірки типу:
- пропаганди фізичної культури та спорту, здорового способу життя;
- популяризації риболовного спорту;
- підвищення спортивної майстерності й удосконалення техніки володіння спортивним знаряддям;
- визначення кращих спортсменів-рибалок - переможців та призерів змагань.

Тому прошу запам"ятати, що на усіх змаганнях, фестивалях і турнірчиках, а також простих риболовних тусовках спортсмени завжди раді бачити рибалок, які ще не встигли "засвітитися" у риболовному спорті.

Отже у неофіційній тусовці - Кубку Маньяків може взяти участь любий, звісно, якщо вважає себе настільки відданим "мормишці".

Пи.Си. Прошу зрозуміти, що дану тусовку ми не можемо пропагувати, тому що це є небезпечно!!! Отже тут кожен сам за себе вирішує і ніякої організації тут немає. Відповідальності на себе брати ніхто не буде, тим більш РОФРС. Це в більшій мірі є тусовка рибалок, які не можуть вже терпіти і хочуть скоріше вийти на лід! Адміністрація сайту та РОФРС знімає з себе всяку відповідальність за проведення будь-якого змагання чи мінізмагання на кризі, товщина якої є небезпечною для пересування рибалок!!!
Не учи рыбу плавать!
juice
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення juice »

РЕБЯТУШКІ І ХАЙ ГІМНОМ КУБКА МАНЬЯКІВ БУДЕ ОСЬ ЦЯ ПІСНЯ.

http://rembraundt.jahber.org/RYBALKA/41 ... ubalka.mp3
Starter
Бувалий
Телефон: +380673627707
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Starter »

Ну шо "Маньякі", судячи по прогнозу погоди, на ці вихідні вже вимальовується непоганий "фестивальчик" по СуперУльтралайту.
oleg-rivne
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення oleg-rivne »

Starter писав:Ну шо "Маньякі", судячи по прогнозу погоди, на ці вихідні вже вимальовується непоганий "фестивальчик" по СуперУльтралайту.
здивований, що ви в ці вихідні нє вийшли...
в мєнє на ставочку лід 3-5 мм...
сірника тримає впевнено :!:
Відповісти

Повернутись до “ЗМАГАННЯ та ФЕСТИВАЛІ”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей