Послуги клінінгу в Обухові

kolomis2015
Ледар
Телефон: 0969027434
Контактна інформація:

Послуги клінінгу в Обухові

Непрочитане повідомлення kolomis2015 »

Зовсім нещодавно вперше замовила послуги клінінгу в Обухові , і мушу сказати — не розумію, чому не зробила цього раніше. Життя з дітьми та роботою на повний день залишає дуже мало часу для себе, не кажучи вже про генеральне прибирання. Постійно відкладала, дратувалася, а результату — нуль. Тому вирішила звернутися до професіоналів. Після порівняння декількох компаній зупинилася на Crystal Home Service — і точно не помилилася.

На їхньому сайті все дуже зрозуміло: можна легко вибрати потрібну послугу, вказати адресу, бажаний час і одразу отримати орієнтовну вартість. Я замовляла комплексне прибирання двокімнатної квартири після ремонту — пил, залишки будматеріалів, плями на підлозі, все це зникло без сліду. Приїхали працівники зі своїм професійним обладнанням, миючими засобами та навіть парогенератором. Працювали майже 5 годин, не відволікалися, усе прибрали до блиску — я такого результату сама б не досягла, навіть якби мала цілий вільний день. Особливо вразила увага до деталей: навіть батареї та плінтуси наче новенькі.

Що ще важливо — чесність. Ціни відповідають заявленим на сайті, жодних прихованих доплат. Після прибирання я просто розслабилася, ніби переїхала у нову квартиру. Зараз планую замовити підтримувальне прибирання раз на тиждень — це значно зручніше, ніж постійно витрачати вихідні на війну з пилом.

Рекомендую цю клінінгову компанію усім, хто цінує свій час, комфорт і чистоту. Це сервіс, який справді працює на результат і турбується про клієнта.
Міша
Відповісти

Повернутись до “Гриболов”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість