Біг-беги від виробника — купити оптом в Україні

Повна анархія
Правила форуму
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
kolomis2015
Ледар
Телефон: 0969027434
Контактна інформація:

Біг-беги від виробника — купити оптом в Україні

Непрочитане повідомлення kolomis2015 »

Нещодавно сам зіткнувся з потребою закупити біг-беги для свого бізнесу, і скажу чесно — знайти нормального виробника в Україні не так вже й просто. Хотілося, щоб і якість була на рівні, і ціна адекватна, особливо коли мова йде про оптові закупівлі. Переглянув кілька варіантів, поспілкувався з постачальниками, і в результаті зупинився на компанії UkrBagPak.

Що сподобалось — це те, що вони саме виробники, а не просто посередники. Відповідно, і ціни більш приємні, і можна обговорити деталі під свої потреби. Я замовляв партію під сипучі матеріали — все прийшло якісне, шви міцні, тканина щільна, без браку. Також плюс, що є різні варіанти за розмірами і конструкцією, можна підібрати оптимально під свою задачу.

Окремо відзначу, що комунікація була нормальною: швидко відповідають, пояснюють, не “морозяться”, як це часто буває. Для мене це теж важливо, бо коли працюєш з великими об’ємами, будь-які затримки — це гроші.

Якщо шукаєте біг бег від виробника і плануєте купувати оптом в Україні — раджу звернути увагу. Особисто в мене досвід залишився позитивний, думаю ще буду з ними працювати.
Міша
Відповісти

Повернутись до “Спілкування на вільні теми”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot] і 1 гість