...поплавочники не спите - народ уже давно ловит, в апреле соревнования, а про тренировки никто не пишет. Вот Басовкут люди уже щупают...на прошлых выхах так неслабенько открыл сезон.... азартно ловится спортивная уклейка разных размеров, неплохо отзывается на прикормку. Возле дна плотва ... но мелкая и не так активно...
Вцелом очень приятно половил дальником.
Басів Кут
- KYM
- Бро
- Телефон: 067-360-88-01
- Контактна інформація:
Не учи рыбу плавать!
- EXPERT
- Рідненький
- Контактна інформація:
На виходних на пляжі і нетільки був аншлаг. Місце недивлячись на погоду знайти було важко. Добре клювала як завжди верховодка, красноперка, трішки гірше карась і плотва, попадався і підлящик. Для тестування спортсменам своїх поплавочних снастей кращого місця не знайти. В камишах проклюнувся лин. Риба дуже добре реагувала на прикормку, більше кормиш-більше ловиш.
оз.БАСІВКУТСЬКЕ
100 відсотків що так..... не зважаючи на не зовсім сприятливі погодні умови рибка впевнено рухалась в прикормленому напрямку... але крупні екземпляри все ще були на віддалі...EXPERT писав: Риба дуже добре реагувала на прикормку, більше кормиш-більше ловиш.
гарно працював би фідер з оснасткою по типу метод... або дальник на 40-50 м... з добрим закормом ... але чесно кажучи я в таку дубарь і хвилю десь до 12,00 взагалі не користувався привадою...
- aleksey_gregul
- Боєць
- Телефон: 0973449063
- Контактна інформація:
Так уж случилось, что мне ничего не оставалось, кроме пешей прогулки на Басовкут! В субботу, 19_го на пляже сидело около 26 рыбацюг. Нельзя сказать, что очень интенсивно, но потаскивали в основном верховодку. После обеда уже осталось около десятка рыбаков. С той же интенсивностью и все та же верховодка.
- KYM
- Бро
- Телефон: 067-360-88-01
- Контактна інформація:
Стоит кому-нить одному щас словить линка (к примеру) где-нить в совсем нерыбном месте, как вся банда переберётся туда и будут полоскать тот кусок водоёма...=)), а если кто-то с местной компахи возьмёт ещё одного - то на следующее утро тьам не будет где яблоку упасть - примерно думаю такой народ у нас на Басике - хотя человеку свойственно ошибаться...
Не учи рыбу плавать!
Команда "Захід Камінь" розпочала тренування перед змаганнями на даній водоймі.
Декілька цікавинок:
Дідуля, який поруч зі мною там рибалить, розповідав, що в суботу карп почав йти на нерест - "такі телята та поросята виверталися, що очі на лоб вилазили".
Карась перестав клювати з понеділка, а окунь мерву робить.
А ще виявилося, що цей дідок надзвичайно добрий - поруч з його місцем живе андатра то він її вже приручив, годує хлібцем та макухою, навіть істота дозволяє себе погладити :P 8O .
Декілька цікавинок:
Дідуля, який поруч зі мною там рибалить, розповідав, що в суботу карп почав йти на нерест - "такі телята та поросята виверталися, що очі на лоб вилазили".
Карась перестав клювати з понеділка, а окунь мерву робить.
А ще виявилося, що цей дідок надзвичайно добрий - поруч з його місцем живе андатра то він її вже приручив, годує хлібцем та макухою, навіть істота дозволяє себе погладити :P 8O .
- aleksey_gregul
- Боєць
- Телефон: 0973449063
- Контактна інформація:
-
- Перехожий
- Контактна інформація:
субота
приїхали на Басік десь в 7:00 розклались... прикормили...
вітер :x хливилі! дуже заважали рибалити!!! :evil:
а головний ворог ЦЕ - РОТАНЬ! :twisted: :x :twisted:
замучав він нас невстих закінути вже витягай.... і то такі невеличкі...
по сиділи до 10:00 відет піднявся ще сильніший... і по рибалці... :x
P.S.
в годин 9:00 прийшов мижичок передівся біля нас в гідро-костюм і маску, взяв пакепик і пішов нирять.... (він так раків ловив 8) ) павда небагато наловив до 20 шт, десь до години плавав...
вітер :x хливилі! дуже заважали рибалити!!! :evil:
а головний ворог ЦЕ - РОТАНЬ! :twisted: :x :twisted:
замучав він нас невстих закінути вже витягай.... і то такі невеличкі...
по сиділи до 10:00 відет піднявся ще сильніший... і по рибалці... :x
P.S.
в годин 9:00 прийшов мижичок передівся біля нас в гідро-костюм і маску, взяв пакепик і пішов нирять.... (він так раків ловив 8) ) павда небагато наловив до 20 шт, десь до години плавав...
а де мужичок раків ловив? може тоже піти раків половить? :lol:
ну так в такий вітер то ясно, але повір мені, коли там нормальна погода, то там класна рибалка, я сам раніше не думав. а на рахунок ротана я ще не стикався до речі з цим чудом, хоча, де не ловив усюди казали, що він є і що такий злючий :oops:
ну так в такий вітер то ясно, але повір мені, коли там нормальна погода, то там класна рибалка, я сам раніше не думав. а на рахунок ротана я ще не стикався до речі з цим чудом, хоча, де не ловив усюди казали, що він є і що такий злючий :oops:
До речі, ще дещо додам. Там в риби якісь апетити дивні, літом опариша не їсть 8O Хібащо верховодку. В цей сезон потрібно ловити на хліб, мастирку і так далі. Через тиждень два активізується карп і карась, кажуть. По крайній мірі сьогодні в одного рибацюги була покльовка карпа на хліб, правда зійшов. Я не бачив, кажуть паравоз добрий був)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей