Konstantin писав:Думаю выскочить на Басик...Как там лед?
Перш за все хочу подякувати рибакам на червоній "Девятці", які допомогли виїхати з баюри!
Лід гарний!

Був в цю неділю з 11год і аж до темна! До обіду клювало слабенько, хоча по телефону товариш, який знаходився біля Нового двора сказав що вже надьоргав 59 рибин ..... але небуло бажання ганяти по льоді і я залишився шукати рибу біля берега! Після обіду кльов покращився і з одної лунки було виловлено

Загальний улов склав близько 1 кг. але радувало саме проведення дня на льоді, гарна погода без вітру, сонечко... Коли сонце почало сідати за горизонтом рибаки почали втікати додому і тоді посмішку викликав рибацюга який зморився за цілий день та певне під дією алкоголя ідучи падав через кожні 20 метрів і грохотів ящиком виготовленим з морозильної камери старого холодильника, чим і привертав до себе увагу! Після того як сонце повністю сховалось я прийняв рішення сидіти до першої виловленої риби.... зацепив мотиля і почався активний пошук....
Темніло бистро , покльовки були але нереалізовувались...постукавши по дні пару раз на підйомі відбувається атака, підсічка і на тому кінці відчуваю добрий супротив.... ну думаю все, горбуля зацепив.... витягнув на лід , а то судачок грам так на 100..... пожалів малого та відпустив до дому, може наступного разу приведе батьків...??!!
жалко телефон без вспишки намав як сфоткати.. і так як задумане було виконано зібравши снастя поїхав додому з гарним настроєм!