цитата від переможця, Брагіна Максима:
Кошмар, витратити на прикормку більше 200 гривень і впіймати 2 кг плотви з красноперкою...…
Отож почнемо із самого головного:
Приїхавши на водойму зайнялися організаціею змагань виставляли призи від спонсорів змагань!!!Далі все по плану Шикування, Жеребкування підготовка початківців І вперед до секторів!!!Япопав упершому турі в сектор разом і Яремой сергієм який став Срібним призером даних змагань у особистому заліку!!!Риба у першому турі була пасивна і прошена.
Кормом користувався Бельгійскім!!!VDE:2кгVDE G5,1кгSuper Chempion плотва і база 2кг ФЛАГМАН універсал і 200г опариша!!! Упершому турі я зловив 827г плотви і красноперки середня вага риби приблизно 60-70г з такою вагою я був третім!!!!
...
Жеребкування другий тур СТАРТ Попав всектор на углу острова реально хвиля як на морі поплавка вагою 0.5г просто невидно!!! Прийшов павлович перші настанови КОРМИ КОРМИ КОРМИ ,НЕ КІПІШУЙ НЕ ВІДВОЛІКАЙСЯ ,ПРАЦЮЙ!!!послухавши ці настанови старався виложитись на всю пробував все від глубини і точки лову не хотілося підводити тренера!!! но при кінці змагань за 1 год до фінішу риба почала себе проявляти і тут я почав аж самому сподобалось правда рука відходила 24год фініш зважування ііііііііііііііііііііі……….1662гХУ ура є шанс
…
Де карасі?! Це ж водойма №1 по карасям