Рибальські телеканали
Рибальські телеканали
Більше тижня тому замість "РТР-планета" на Amos 11389/27500 H, з`явився телеканал "Трофей".
- stal1n
- Бро
- Хто: Карасятник
- Контактна інформація:
Re: Рибальські телеканали
І не вже там є про на що подивитись?
Рибу потрібно ловити там, де вона є.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
Рибу потрібно ловити тоді, коли вона клює.
Рибу потрібно ловити на те, що вона зараз хоче їсти.
Сказати нічого не можу,так як два дні тому почув про нього. Канал молодий, час покаже. Знаю одне, що не легко йому буде серед тих, хто займається цією справою не перший рік.
канал аналогичен каналу "охота и рыбалка".
не аналогічний, а клон. більшість передач з "охоти і рибалки" з деякими вкрапленнями українського контенту. бачив як бобри з луцька зняли передачу на прилбичах і поплавочну рибалку на дніпрі. решта все те що вже давно було на фашистському російському каналі.xxOZ писав:канал аналогичен каналу "охота и рыбалка".
як фон, коли зранку збираєшся на роботу, проканає. щось нового почерпнути, на мою думку, не вийде.
Включав пару раз... передачі весь час повторюється, таке враження що за два дні я подивився всі їхні сюжети
DerSieger, клон це коли всі передачі, заставки і т.п. 1 в 1 з оригіналом, тільки хіба шо назва інша).не аналогічний, а клон.
Так що саме це аналогічний канал російському.
офф:
був тут один канал у Воля-ТБ, називається "Vintage", так там цілодобово десь з рік крутили 5 фільмів, часів молодості моєї бабушкиshtapik писав:Включав пару раз... передачі весь час повторюється, таке враження що за два дні я подивився всі їхні сюжети
-
- Контактна інформація:
Я вроді би з всім згідний,але саме цей канал не заангажований політично і кожен хто захоплюється рибалкою і охотою може об"єктивно оцінити побут і життя росіян в глубінці. Я навіть дивуюсь "східнякам" в їх оцінці російського життяshtapik писав:Включав пару раз... передачі весь час повторюється, таке враження що за два дні я подивився всі їхні сюжети
Чтобы победить искушение, ему надо поддаться. О.Уайлд
Рівненський Карповий Клуб
Рівненський Карповий Клуб
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей