ПОЛЯНИ
- aleksey_gregul
- Боєць
- Телефон: 0973449063
- Контактна інформація:
В Полянах очень много водоемов (бывшее колхозное хозяйство) разной степени зарыбленности.
Из всего этого изобилия первых несколько (2 или 3?) находятся под покровительством Ровногаза. Там у них своя база отдыха. Так на этих водоемах ловить исключительно "для своих". У остальных прудов уже другой хозяин. Рыбалка платная. В этом году, говорят для щукарей, за жерлицу берут по 5 грн. Но если платишь 30, то не ограничивают. Есть не очень уверенная перспектива получить контактную информацию хозяев. Если получится, отпишусь.
Из всего этого изобилия первых несколько (2 или 3?) находятся под покровительством Ровногаза. Там у них своя база отдыха. Так на этих водоемах ловить исключительно "для своих". У остальных прудов уже другой хозяин. Рыбалка платная. В этом году, говорят для щукарей, за жерлицу берут по 5 грн. Но если платишь 30, то не ограничивают. Есть не очень уверенная перспектива получить контактную информацию хозяев. Если получится, отпишусь.
- aleksey_gregul
- Боєць
- Контактна інформація:
Несколько фото с горгазовской базы отдыха в Полянах.
Вид от базы на ставки. До горизонта одни ставки!
А здесь сама база отдыха:
Спальный корпус
Банька, бильярд, банкетный зал...
Столовая
Вид от базы на ставки. До горизонта одни ставки!
А здесь сама база отдыха:
Спальный корпус
Банька, бильярд, банкетный зал...
Столовая
Востаннє редагувалось 31 березня 2008, 11:57 користувачем aleksey_gregul, всього редагувалось 1 раз.
- aleksey_gregul
- Боєць
- Контактна інформація:
Там заїзд один - біля вагончика зі сторожами. А це метрів 400 як з'їхати направо з бруківкі.DerSieger писав:А з якого боку там треба заїжджати?roony писав:В Поляни їздив в неділю (13.04).
Если хочешь накормить голодного, не давай ему рыбу, а дай ФИДЕР и научи ее ловить. - Древнняя восточная мудрость
- aleksey_gregul
- Боєць
- Контактна інформація:
В Полянах жор щуки!
http://forum.fishing-ua.com/showpost.ph ... ostcount=3
http://forum.fishing-ua.com/showpost.ph ... ostcount=3
27.07.08. Поляни
Результат 4 щуки по 500-700г плюс два окуня.
Щучі стави: практично всі. В цьому сезоні був в Полянах зі спінінгом разів з десять. Всі виїзди результативні: мінімімальний улов - 2 щучки плюс декілька кг карасів, максимальний - понад 20 щук, третину з яких випустив підростати.
Вага риб до 2,4 кг. Полянський стандарт - щучка 600-800г
Приманки:
1.Релакс копито 2,5, 3 дюйма чорно-білий.
2. Вертушки різні - мепси аглії срібні, білі №2,3, польські віреки- лонги срібні, помаранчево-чорні №2,3, російські срібний ручєй бас хантер №2,3
3. Воблери різні, зокрема, джексон карась, рівер2сі мін.75S
Результат 4 щуки по 500-700г плюс два окуня.
Щучі стави: практично всі. В цьому сезоні був в Полянах зі спінінгом разів з десять. Всі виїзди результативні: мінімімальний улов - 2 щучки плюс декілька кг карасів, максимальний - понад 20 щук, третину з яких випустив підростати.
Вага риб до 2,4 кг. Полянський стандарт - щучка 600-800г
Приманки:
1.Релакс копито 2,5, 3 дюйма чорно-білий.
2. Вертушки різні - мепси аглії срібні, білі №2,3, польські віреки- лонги срібні, помаранчево-чорні №2,3, російські срібний ручєй бас хантер №2,3
3. Воблери різні, зокрема, джексон карась, рівер2сі мін.75S
Оце прикол, немов би "КАК в СКАЗКЕ..." просто як реклама ставка... , а мені всі стверджують що все в ауті після останніх поїздок, якщо не велика таемниця на якому номері ставу ви ловили, а то хлопці вони з досвідом і результат не дуже.
:roll: точніше навідь від нуля не відійшли напевно погода не сприяла, али умения мало.
Я збирався сам поїхати міф розвіяти, і буду дуже вдячний за детальнішу інформацію.
Да, як на мене карасі та щука трошки різні напрямки щоб за одну рибалку встигнути і там і там. Потрібно спробувати. :P
:roll: точніше навідь від нуля не відійшли напевно погода не сприяла, али умения мало.
Я збирався сам поїхати міф розвіяти, і буду дуже вдячний за детальнішу інформацію.
Да, як на мене карасі та щука трошки різні напрямки щоб за одну рибалку встигнути і там і там. Потрібно спробувати. :P
Це не казка, а правда рибалки.
Конкретніше по ставах:
на в"їзді по праву сторону від будки практично всі стави в минулому році були спущені.
На щуку підійдуть: "Г"-подібний і "центральний" (між цими ставами ще одна будка під старою вербою) Останній дуже заріс, проте щуки там валом.
Далі за "Г" ідуть один маленький і два карасині стави. Останній ще називають "качатник". Щуки там теж валом, проте зараз чомусь не бере, а от після нересту ото було! В районі вишки всі стави також зі щукою. Став за "островом". Та скрізь там повно щуки, треба ходити пробувати. До речі в останній виїзд всі щучки піймані з різних ставів, а мій результат самий скромний в порівнянні з товаришами
А відносно встигнути і щуку і карася то перед нерестом карася кльов останнього був "как у черных камней": закидаєш, рахуєш до трьох і витягуєш рибину. При бажанні можна було мішок зловити. І тут же поруч ловилась щука.
Конкретніше по ставах:
на в"їзді по праву сторону від будки практично всі стави в минулому році були спущені.
На щуку підійдуть: "Г"-подібний і "центральний" (між цими ставами ще одна будка під старою вербою) Останній дуже заріс, проте щуки там валом.
Далі за "Г" ідуть один маленький і два карасині стави. Останній ще називають "качатник". Щуки там теж валом, проте зараз чомусь не бере, а от після нересту ото було! В районі вишки всі стави також зі щукою. Став за "островом". Та скрізь там повно щуки, треба ходити пробувати. До речі в останній виїзд всі щучки піймані з різних ставів, а мій результат самий скромний в порівнянні з товаришами
А відносно встигнути і щуку і карася то перед нерестом карася кльов останнього був "как у черных камней": закидаєш, рахуєш до трьох і витягуєш рибину. При бажанні можна було мішок зловити. І тут же поруч ловилась щука.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей