Допоможіть обрати компанію для створення сайту!

Повна анархія
Правила форуму
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
123456789
Перехожий
Контактна інформація:

Re: Допоможіть обрати компанію для створення сайту!

Непрочитане повідомлення 123456789 »

Перед тим як обирати виконавців, подивись, чи мають вони досвід у твоїй ніші. Якщо це, наприклад, сайт для логістичної компанії, а вони раніше робили лише інтернет-магазини – можуть не знати важливих нюансів. Запитуй, чи вони готові вникати в специфіку бізнесу, а не просто створювати черговий шаблон.
123456789
Перехожий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення 123456789 »

johny77 писав: 27 лютого 2025, 20:45 Я колись замовляв сайт, і розробники дійсно не розуміли, що мені потрібно. Вони просто пропонували стандартні рішення, які взагалі не підходили під мої бізнес-процеси. Добре, якщо компанія перед початком роботи проводить аналіз ніші, конкурентів і пропонує щось конкретне, а не просто «ми зробимо гарний сайт».
Ох, знайти нормальних розробників, які не просто «штампують» шаблонні сайти – це справжній квест. Я, коли шукав, натрапив на Sitematika і ось у чому їхня фішка: вони реально вникають у твій бізнес.
Перш ніж щось робити, вони проводять глибокий аналіз: хто твоя аудиторія, які послуги чи товари важливі, які конкуренти є на ринку. У мене був бізнес, пов’язаний з технікою, і вони запропонували інтеграцію з CRM, щоб одразу можна було відстежувати замовлення. Такі речі не пропонують шаблонні студії. Тому якщо хочеш сайт, який реально буде працювати під твій бізнес – раджу їх.
Зображення
taty
Той, що в джунглях сидить
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення taty »

johny77 писав: 27 лютого 2025, 20:45 Шукаю компанію для розробки сайту, але хочеться знайти виконавців, які дійсно розуміються на моєму бізнесі. Часто розробники просто «штампують» шаблонні сайти, не вникаючи в специфіку. Як перевірити, чи вони розуміють мою сферу і чи можуть запропонувати щось корисне, а не просто красиву картинку?
Розумію твої сумніви, бо справді багато студій роблять сайти «на потік», не заглиблюючись у бізнес-цілі клієнта. Раджу звернути увагу на компанію Artjoker, оскільки вони не просто розробляють сайти, а пропонують комплексний підхід – від аналізу ніші до просування готового продукту. Також зверни увагу на створення мобільного додатку в https://artjoker.ua. Вони займаються розробкою нативних і кросплатформних додатків, що може бути крутим доповненням до сайту для залучення ще більшої аудиторії. До того ж, їхні рішення орієнтовані на маркетинговий результат, що важливо, якщо ти хочеш отримати не просто сайт, а ефективний інструмент для бізнесу.
Albertino
Перехожий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Albertino »

Lallika88 писав: 27 березня 2025, 11:09
123456789 писав: 27 лютого 2025, 20:45 Перед тим як обирати виконавців, подивись, чи мають вони досвід у твоїй ніші. Якщо це, наприклад, сайт для логістичної компанії, а вони раніше робили лише інтернет-магазини – можуть не знати важливих нюансів. Запитуй, чи вони готові вникати в специфіку бізнесу, а не просто створювати черговий шаблон.
Правильно ви зараз акцентували увагу саме на досвід. Він насправді є ключовим моментом у виборі компанії чи спеціаліста для співпраці
Лише у такому контексті варто планувати усі свої дії, адже очевидним є той факт, що сайт мають робити профі із досвідом, які точно знають, що та як правильно робити для того, щоб сайт вийшов яскравим по дизайну, стильним, легким в користуванні та адаптивним. Мені особисто дуже сильно імпонує в цьом плані фахівець з веб-дизайну Рассудін Андрій . Із таким спеціалістом можна сміливо співпрацювати та не переживати за гарний результат
Відповісти

Повернутись до “Спілкування на вільні теми”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: IvonneBressler і 3 гостей