Де замовити якісні промо фартухи з логотипом?
Правила форуму
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
Re: Де замовити якісні промо фартухи з логотипом?
Для нашої компанії, яка організовує різні заходи та ярмарки, я зіткнувся з необхідністю замовити промо фартухи з логотипом https://print-logotip.com.ua/ua/p221846 ... tipom.html Ми вирішили зробити свій бренд більш помітним і створити щось, що не тільки підкреслює наш стиль, але й одночасно служить практичною річчю для наших співробітників. Шукаючи варіанти, я натрапив на компанію "Твій Дизайн", яка спеціалізується на виготовленні промо-одягу з індивідуальними логотипами. Замовлення пройшло без жодних труднощів: обрали якісні матеріали для фартухів, дизайн адаптували під наш логотип, і все було готово за досить короткий термін. Що важливо, фартухи вийшли не лише стильними, але й дуже практичними. Вони зручні, тканина не мнеться, а сам логотип чітко видно навіть з відстані. Такі фартухи створюють єдиний стиль для всієї команди, роблять наших співробітників більш впізнаваними серед інших. Це не тільки підвищує впізнаваність бренду, а й додає професіоналізму нашій роботі. Тепер з впевненістю можу сказати, що замовлення промо фартухів з логотипом — це чудова ідея для будь-якого заходу або бізнесу. Це допомагає зміцнити імідж і зробити команду більш єдиною.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: IvonneBressler і 3 гостей