Де ви читаєте найактуальніші новини?
Правила форуму
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
-
- Ледар
- Телефон: 0969027434
- Контактна інформація:
Де ви читаєте найактуальніші новини?
Привіт усім! Дуже цікаво дізнатись вашу думку: де ви зазвичай читаєте найактуальніші новини? Адже в сучасному світі інформації просто величезна кількість, і не завжди просто розібратись, які джерела заслуговують на довіру, а які — ні. Соцмережі, новинні агрегатори, офіційні сайти або ж просто телебачення? Чи довіряєте ви певним ресурсам, які постійно оновлюють новини у режимі реального часу? Хотілося б почути реальні приклади, бо для мене важливо бути в курсі подій швидко й достовірно, а не пропустити важливі новини серед інформаційного шуму. Буду вдячний за ваші поради та розповіді, які платформи чи сайти вам допомагають завжди бути на хвилі подій.
Міша
Re: Де ви читаєте найактуальніші новини?
Дуже часто в соціальних мережах читаю новини. Не усі беру до уваги, але інколи такі теми підіймаються, які реально чіпляють за живе, так би мовити. Нещодавно у фб прочитав про побиття дитини https://www.facebook.com/profile.php?id=100010129819458 та відвертий булінг у її сторону. Гравітація приватна школа - ось де це все відбулось із хлопчиком з України. Найбільше вражає те, що реакції немає зі сторони дирекції школи і усі хочуть просто цю ситуацію замовчати....kolomis2015 писав: ↑28 травня 2025, 16:35 Привіт усім! Дуже цікаво дізнатись вашу думку: де ви зазвичай читаєте найактуальніші новини? Адже в сучасному світі інформації просто величезна кількість, і не завжди просто розібратись, які джерела заслуговують на довіру, а які — ні. Соцмережі, новинні агрегатори, офіційні сайти або ж просто телебачення? Чи довіряєте ви певним ресурсам, які постійно оновлюють новини у режимі реального часу? Хотілося б почути реальні приклади, бо для мене важливо бути в курсі подій швидко й достовірно, а не пропустити важливі новини серед інформаційного шуму. Буду вдячний за ваші поради та розповіді, які платформи чи сайти вам допомагають завжди бути на хвилі подій.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot], IvonneBressler і 6 гостей