Де ви читаєте найактуальніші новини?

Повна анархія
Правила форуму
Увага! У нас впродовж цілого року відбувався конкурс.
Фінальне голосування ось в цьому розділі: viewforum.php?f=654
kolomis2015
Ледар
Телефон: 0969027434
Контактна інформація:

Де ви читаєте найактуальніші новини?

Непрочитане повідомлення kolomis2015 »

Привіт усім! Дуже цікаво дізнатись вашу думку: де ви зазвичай читаєте найактуальніші новини? Адже в сучасному світі інформації просто величезна кількість, і не завжди просто розібратись, які джерела заслуговують на довіру, а які — ні. Соцмережі, новинні агрегатори, офіційні сайти або ж просто телебачення? Чи довіряєте ви певним ресурсам, які постійно оновлюють новини у режимі реального часу? Хотілося б почути реальні приклади, бо для мене важливо бути в курсі подій швидко й достовірно, а не пропустити важливі новини серед інформаційного шуму. Буду вдячний за ваші поради та розповіді, які платформи чи сайти вам допомагають завжди бути на хвилі подій.
Міша
Albertino
Перехожий
Контактна інформація:

Re: Де ви читаєте найактуальніші новини?

Непрочитане повідомлення Albertino »

kolomis2015 писав: 28 травня 2025, 16:35 Привіт усім! Дуже цікаво дізнатись вашу думку: де ви зазвичай читаєте найактуальніші новини? Адже в сучасному світі інформації просто величезна кількість, і не завжди просто розібратись, які джерела заслуговують на довіру, а які — ні. Соцмережі, новинні агрегатори, офіційні сайти або ж просто телебачення? Чи довіряєте ви певним ресурсам, які постійно оновлюють новини у режимі реального часу? Хотілося б почути реальні приклади, бо для мене важливо бути в курсі подій швидко й достовірно, а не пропустити важливі новини серед інформаційного шуму. Буду вдячний за ваші поради та розповіді, які платформи чи сайти вам допомагають завжди бути на хвилі подій.
Дуже часто в соціальних мережах читаю новини. Не усі беру до уваги, але інколи такі теми підіймаються, які реально чіпляють за живе, так би мовити. Нещодавно у фб прочитав про побиття дитини https://www.facebook.com/profile.php?id=100010129819458 та відвертий булінг у її сторону. Гравітація приватна школа - ось де це все відбулось із хлопчиком з України. Найбільше вражає те, що реакції немає зі сторони дирекції школи і усі хочуть просто цю ситуацію замовчати....
Відповісти

Повернутись до “Спілкування на вільні теми”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Bing [Bot], IvonneBressler і 6 гостей