Чемпіонат області з берег.спіна (Панталія)

фестивалі та різного роду тусовки
roony
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення roony »

За даними головного судді змагань, Віталіка Марчука, після першого дня змагань на першому місці команда Три окуні, на другому команда Сапсан. Хто на третьому Віталя згадати не міг :) 8O Так само і хто вдало виступив в особистому заліку. Найбільша впіймана риба: щука ніби 660 грам. Були окуні до ста грам. Чекаємо другого дня і остаточних результатів.
Если хочешь накормить голодного, не давай ему рыбу, а дай ФИДЕР и научи ее ловить. - Древнняя восточная мудрость
EXPERT
Рідненький
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення EXPERT »

На перпший день.
1 місце - Три окуні м. Дубно
2 місце - Мастер+ м. Вінниця
3 місце - Команда "Sacura_style "м. Чернівці
Особисті.
1- А зона- Гушеватий Євгеній м. Чернівці
1- В зона - Півень Юрій м. Рівне
1- С зона Дубенчанін
Ми з Богданом ділимо 9-10 місця в командному заліку. Особисто Щевич Іван - 19 , Дем'янчук богдан - 15.

EXPERT
Рідненький
Контактна інформація:

Є уточненя,після першого туру друге командне місце займає рівненська команда "Сапсан". :oops: :oops: :oops:
EXPERT
Рідненький
Контактна інформація:

Попередні результати.
Чемпіоном Рівненської області став Черепок Олександр з м.Дубно 3 - бала.
Друге місце виборов Рівненчанин Півень Юрій - 5 балів.
Третє спортсмен з Вінниці Антонюк Олег 6 - балів.
Командний залік.
1 - місце "Чорний фельдшер" м. Рівне
в складі :
Щевич Іван
Півень Юрій
Тарасюк Роман

2 - місце "Сапсан" м. Рівне
в складі :
Форманюк Віктор
Лисиця Антон
Свірик Микола

3 - місце "Три окуні" м. Дубно
в складі :
Черепок Олександр
Вишинський Олег
Муха Андрій
Vik
Герой
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Vik »

мої вітання Переможцям!!! так тримати :D
KYM
Бро
Телефон: 067-360-88-01
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

Юра Півень - респект! Дав копоті як сі налєже.
Усім спасибі за чесну боротьбу.
Не учи рыбу плавать!
bogdan
Герой
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення bogdan »

Поки готую протоколи надаю загальні результати кращих 15 команд з 23:
1. Чорний фельдшер - Рівне - 40балів (31+9)
2. Сапсан - Рівне - 42 (14+28 )
3. Три окуні - Дубно - 44 (11+33)
4. Мастер+ - Вінниця - 46 (19+27)
5. Буковинські Щукарі - Чернівці - 48 (37+ 11)
6.Карась - Рівне - 50,5 (32,5+18 )
7. Крокодил Рівне - 58,5 (31+27,5)
8. Sacura-style - Чернівці - 64 (20+44)
9. Динаміт - Рівне 65 (28+37)
10. Успех - Вінниця-Рівне - 71,5 (29,5+42)
11. Милове - Здолбунів-Рівне - 80,5 (23,5+57)
12. Вінниця-1 - 87,5 (52+35,5)
13. Три кума - Рівне - 93 (21+72)
14. Посягва - Гоща-Рівне 94,5 (50,5+ 44)
15.Вегас - Дубно 103 (52+51)
KYM
Бро
Телефон: 067-360-88-01
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення KYM »

20-ку особисту закинь, Григорович, всеж таки люди старалися :)
Не учи рыбу плавать!
bogdan
Герой
Контактна інформація:

За побажаннями громадськості подаю результати аутсайдерів. Як не дивно, але останні місця на чемпіонаті зайняли команди, які представляли господарів водойми з м.Дубно і знають став набагато краще за гостей.
Отже:
... 16. Робінзон - Дубно - 108 (55+53)
17. Пукась - Рівне - 109 (59+50)
18. Укртелесат - Дубно - 113 (62+51)
19. Сарни Сарни-Дубно - 113 (56+57)
20. Карасик - Млинів - 114 - (42+72)
21. Пастюга - Дубно -126 - (54+72)
22. Сафарі - Дубно - 130 - (58+72)
23. Островок - Дубно - 144 - (72+72)
EXPERT
Рідненький
Контактна інформація:

На Чемпіонат області я спочатку особливо не готувався. З часом команд реєструвалось все більше і більше , і напруга виростала. Так як мої члени команди немали змоги тренуватись. Я декілька разів виїзжав на тренування . Картина на ставу немінялась , активно клював окунь і часом прокльовувалась щучка. Певних переваг в кольорі приманки я так і незамітив. Клювало на все попери , блесна вертушки і колебалки , резіна практично всіх кольорів. Надати перевагу якійсь приманці було важко. В мене склалось таке враження , що змагання пройдуть на скоросне витягування риби. Наступив день змагань . Я був приємно здивований, що порівняно з минулим роком,
спортсмени екіпірувались більш професійно. Умовно зони наша команда розділила на менш уловисті і більш уловимсті, як і на всіх змаганнях. Найменш уловиста зона для нас була (С), середня (А), найбільш уловиста (В). Мені випала для змагань зона (С) , Півню Юрі
(В), Тарасюку Роману (А). Я був впевнений , що я впіймаю в цій зоні
в крайньому випадку маленьких окунців. Найбільше переживав за Романа, так як йому дісталась найбільш непередбачувана зона. Пролунав сигнал старту, і чим довше я полоскав свої снасті тим меншою залишалась моя впевненість в улові. Мені було непонятно
як умудряється Сергій Машенцев ловити окунців, я приблизно все роблю так же . Пройшов зону декілька разів, все безрезультатно. І як мій ентузіазм був практично на нульовій позначці, нескажу, що клюнув, практично зацепився маленький окунець в момент виймання снасті з води. Цей окунець остався єдиною моєю рибою в перший тур. За хв 10 -15 до закінчення змагань перепробувавши практично весь свій арсенал уловистих приманок, я вирішив декілька разів закинути на мідну “колебаху”, куплену на Вінницькому чемпіонаті в Карасьова Олега. Десь на третьому забросі на блесну сідає щучка гр500-600, я такий радий підтягую до берега і........щучка ривком завела снасть в очерет. Держу снасть в нятяжку, здається , ще сидить.
Бистренько роздівся і доставати трофей. При наближенні до місця зацепу, я за декілька метрів побачив блиск блешні і зрозумів, що остався в першому турі без риби. Рядом наш Олександр Жушман, який виступав за Вінницьку команду, витягнув щучку, покльовки в нас були практично в один час. Після першого туру, явного фоварита
як в командному так і в особистому заліку назвати було важко. В командному заліку після першого туру за медалі повинні були боротись команди “Сапсан”, “Мастер +” та ”Sacura-style”. За чемпіонство о особистому заліку Гушеватий Євгеній та Півень Юрій.
Поборотись за золото, ще могли спортсмени, які зайняли в своїх зонах другі місця, це Балабанов Максим, Прокопчук Олександр та Антонюк Олег. Другий день перевернув все з ніг на голову. Як і на що клює риба мені так визначити і невдалось. Хоча я і ловив час від часу окунів, але це скоріше випадково. Моя приманка видно з'являлась в полі зору окунів , як тільки в них появлявся апетит. Після
першої години лову в мене сумнівів , що чемпіоном стане Дубенчанин Черепок Олександр в мене не було. Через хв 40 після старту Олександр в кутку зони (В) взяв дві щучки на вертушечки , на вигляд № 2. Надію на вдалий виступ мені дав Роман , який вже за півгодини був з двумя окунями і з доброю вагою. В мене теж з початку другого туру в активі окунь більше 200 гр. Надія була тільки на Юру, з яким зв'язку небуло. Після фінального сигналу Юра розповів, що зловив більше десятка окунів. Я вже надіявся десь на п'яте командне місце і Юрі світила медалька. Мою надію на медальку Юрку, трішки перебила новина Овнелька Антона, який розповів, що під кінець змаганнь в зоні (А) добре проклюнулась щучка і Юра якщо займе п'яте місце в зоні то це буде добре. Женя Гушеватий прийшов на місце збору дуже засмучений , було видно, або незловив, або зловив дуже мало. Інтрига залишалась до останнього. В другому турі
багато команд які претендовали на медалі провалились. Чемпіонат залишив враження як, дуже тяжкий в емоційному плані, так і в ловлі риби. Порадовало те, що практично всі спортсмени серйозно підготувались до змагань. Всі йшли рівно, явних лідерів видно не було. Хочеться подякувати всім за чесну боротьбу, і привітати переможців з заслуженою перемогою.
bogdan
Герой
Контактна інформація:

Кращих 25 в особистому заліку:
1.Черепок Олександр - Дубно - 3 (1+2)
2. Півень Юрій - Рівне - 5 (1+4)
3. Антонюк Олег - Вінниця - 7 (2+5)
4. Прокопчук Олександр - Чернівці -8 (2+6)
5. Свірик Микола - Рівне -9 (3+6)
6. Степчук Петро - Рівне - 10,5 (9,5+1)
7. Кощук Сергій - Рівне - 11 (3+8 )
8. Тарасюк Роман - Рівне - 12 (11+1)
9.Овелько Антон - Чернівці - 13 (11+2)
10.Жушман Олександр - Рівне - 13 (7+6)
11.Вишинський Олег - Дубно - 13 (6+7)
12. Сашко Анатолій - вінниця - 14 (13+1)
13. Синяк Сашко - Здолбунів - 14 (5+9)
14. Степанюк Василь - Рівне - 15 (5+10)
15. Бучка Руслан - Чернівці - 15 (6+9)
16. Форманюк Віктор - Рівне - 15 (8+7)
17. Балабанов Максим - Вінниця - 16 (2+14)
18. Лисиця Антон - Рівне - 18 (3+15)
19. Король Олександр - 20 (7+13)
20. Фічук Птеро -Рівне - 20 (16+4)
21. Ніколаєв Дмитро - Рівне (14+7)
22. Яремчук Павло - Вінниця - 21,5 (9,5+12)
23. Сміян Михайло - Рівне - 22 (17+5)
24. Дем'янчук Богдан - Рівне - 22,5 (12+10,5)
25. Щевич Іван - Рівне - 23 (19+4)...
Востаннє редагувалось 20 травня 2008, 14:44 користувачем bogdan, всього редагувалось 2 разів.
EXPERT
Рідненький
Контактна інформація:

Шкода, що Львів не приїхав. Було б цікавіше. Ось що вони писали перед змаганнями. незнаю тільки писали Львівські чи Вінницькі.
Хлопцы, у ровенских не так и просто забрать медальки. Они достаточно опытные спортсмены, да и водоем там не без изюминки. Щука или берет, или... я надеюсь на второе. В прошлом году после окончания соревнований во время награждения призеров(то исть нас) какой то дядька вытащил щуку около 5-ти кг весом... и это через час после того как 2 дня на этом месте соревновались спортсмены.
Местный щук там любит большую резину и колебло. Все чем могу помочь. Местные рыболовы не стесняясь работают колеблом грамм по 20-40 весом. После винницкой микрухи эти колебалки воспринимаються как летающие утюги. Andrey
Новенький

--------------------------------------------------------------------------------
bogdan
Герой
Контактна інформація:

В очікуванні протоколів трішки цікавої та повчальної (для декого) статистики:

За два дні змагань спортсмени зловили 21,646 кг (261 окунь+37 щук)риби.
13,066 (169 окуня+22 щуки) - в першому турі та 8,580 -(92 окуня+15 щук) у другому.

По зонам - перший день - А - 3343 (21 окунь+ 7 щук)
В - 4874 (114 ок+ 5 щук)
С - 4849 (34 ок+ 10 щук)
Другий день - А - 4519 (35 ок+7щук)
В - 2959 (38 ок+5 щук)
С- 1102 (19 ок+3 щуки).

Помітно, що риба в другий день відійшла від берега зони С (де був табір, хоч і в стороні) та почала краще ловитися в зоні А.
Вага щуки в уловах мін - 56 грам, макс - 868 гр
Окунь - від 6 гр до 460 гр.

Лідери в особистму заліку відловилися так:
Чемпіон Саша Черепок взяв у першому турі в зоні С лише одну щуку вагою 657 гр і виграв зону. В другому турі в зоні В він був другий зловивши вже дві щучки(236+222) та окуня 56 гр.

Юра Півень в 1 турі в зоні В насмикав 24 окунці - 846 гр (1 місце), а в другому турі в зоні А виловив їх ще 11 штук 575 гр (4 місце)

Антонюк Олег з Вінниці - діючий чемпіон України з ловлі спінінгом з човна - теж робив став на щуку. Перший тур був другим у зоні А, де зловив щуку 441 гр та 2 окунця - 82 та 46 гр, всього 569 гр. А в другому турі опинився в малорибній зоні С, де довелося вимучувати окунців. Йому вдалося "уговорить" аж трьох :D (56+12+42 гр) і стати 5 у зоні.
Andrey
Перехожий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Andrey »

EXPERT писав:Øêîäà, ùî Ëüâ³â íå ïðè¿õàâ. Áóëî á ö³êàâ³øå. Îñü ùî âîíè ïèñàëè ïåðåä çìàãàííÿìè. íåçíàþ ò³ëüêè ïèñàëè Ëüâ³âñüê³ ÷è ³ííèöüê³.
Õëîïöû, ó ðîâåíñêèõ íå òàê è ïðîñòî çàáðàòü ìåäàëüêè. Îíè äîñòàòî÷íî îïûòíûå ñïîðòñìåíû, äà è âîäîåì òàì íå áåç èçþìèíêè. Ùóêà èëè áåðåò, èëè... ÿ íàäåþñü íà âòîðîå.  ïðîøëîì ãîäó ïîñëå îêîí÷àíèÿ ñîðåâíîâàíèé âî âðåìÿ íàãðàæäåíèÿ ïðèçåðîâ(òî èñòü íàñ) êàêîé òî äÿäüêà âûòàùèë ùóêó îêîëî 5-òè êã âåñîì... è ýòî ÷åðåç ÷àñ ïîñëå òîãî êàê 2 äíÿ íà ýòîì ìåñòå ñîðåâíîâàëèñü ñïîðòñìåíû.
Ìåñòíûé ùóê òàì ëþáèò áîëüøóþ ðåçèíó è êîëåáëî. Âñå ÷åì ìîãó ïîìî÷ü. Ìåñòíûå ðûáîëîâû íå ñòåñíÿÿñü ðàáîòàþò êîëåáëîì ãðàìì ïî 20-40 âåñîì. Ïîñëå âèííèöêîé ìèêðóõè ýòè êîëåáàëêè âîñïðèíèìàþòüñÿ êàê ëåòàþùèå óòþãè. Andrey
Íîâåíüêèé

--------------------------------------------------------------------------------
Èâàí, ýòî íàïèñàë ÿ Ìèòðîâ Àíäðåé.
Íåóæåëè êòî òî äðóãîé óâåç çîëîòî â ïðîøëûé ðàç?? 8O
Ñîåðâíîâàíèÿ âûøëè äåéñòâèòåëüíî î÷åíü òÿæåëûìè, îçåðî ïîäãîòîâèëî ðÿä íåîæèäàííûõ ñþðïðèçîâ, ñ êîòîðûìè ïðàêòè÷åñêè âñåì âèííè÷àíàì íå óäàëîñü ñïðàâèòüñÿ. Áûëî âèäíî ÷òî çà ãîä ìíîãèå ïîäòÿíóëèñü è ïîðàáîòàëè íàä îøèáêàìè.. :( . Ñâîé îò÷åòèê êèíó ïîçæå.
EXPERT
Рідненький
Контактна інформація:

Дякую я знав. З тебе потрібно було витягнуть отчетик. Хоча б обіцянку :lol: Ти другий раз як і ми змагаєшся на цій водойомі. Поділись враженнями. Хотілось ще враження Жеки, але я його розумію нехай відійде :) 8O :? :( :?:
Відповісти

Повернутись до “ЗМАГАННЯ та ФЕСТИВАЛІ”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Semrush [Bot] і 3 гостей