Чемпіонат області з берег.спіна (Панталія)
За даними головного судді змагань, Віталіка Марчука, після першого дня змагань на першому місці команда Три окуні, на другому команда Сапсан. Хто на третьому Віталя згадати не міг
8O Так само і хто вдало виступив в особистому заліку. Найбільша впіймана риба: щука ніби 660 грам. Були окуні до ста грам. Чекаємо другого дня і остаточних результатів.

Если хочешь накормить голодного, не давай ему рыбу, а дай ФИДЕР и научи ее ловить. - Древнняя восточная мудрость
- EXPERT
- Рідненький
- Контактна інформація:
На перпший день.
1 місце - Три окуні м. Дубно
2 місце - Мастер+ м. Вінниця
3 місце - Команда "Sacura_style "м. Чернівці
Особисті.
1- А зона- Гушеватий Євгеній м. Чернівці
1- В зона - Півень Юрій м. Рівне
1- С зона Дубенчанін
Ми з Богданом ділимо 9-10 місця в командному заліку. Особисто Щевич Іван - 19 , Дем'янчук богдан - 15.
1 місце - Три окуні м. Дубно
2 місце - Мастер+ м. Вінниця
3 місце - Команда "Sacura_style "м. Чернівці
Особисті.
1- А зона- Гушеватий Євгеній м. Чернівці
1- В зона - Півень Юрій м. Рівне
1- С зона Дубенчанін
Ми з Богданом ділимо 9-10 місця в командному заліку. Особисто Щевич Іван - 19 , Дем'янчук богдан - 15.
- EXPERT
- Рідненький
- Контактна інформація:
Попередні результати.
Чемпіоном Рівненської області став Черепок Олександр з м.Дубно 3 - бала.
Друге місце виборов Рівненчанин Півень Юрій - 5 балів.
Третє спортсмен з Вінниці Антонюк Олег 6 - балів.
Командний залік.
1 - місце "Чорний фельдшер" м. Рівне
в складі :
Щевич Іван
Півень Юрій
Тарасюк Роман
2 - місце "Сапсан" м. Рівне
в складі :
Форманюк Віктор
Лисиця Антон
Свірик Микола
3 - місце "Три окуні" м. Дубно
в складі :
Черепок Олександр
Вишинський Олег
Муха Андрій
Чемпіоном Рівненської області став Черепок Олександр з м.Дубно 3 - бала.
Друге місце виборов Рівненчанин Півень Юрій - 5 балів.
Третє спортсмен з Вінниці Антонюк Олег 6 - балів.
Командний залік.
1 - місце "Чорний фельдшер" м. Рівне
в складі :
Щевич Іван
Півень Юрій
Тарасюк Роман
2 - місце "Сапсан" м. Рівне
в складі :
Форманюк Віктор
Лисиця Антон
Свірик Микола
3 - місце "Три окуні" м. Дубно
в складі :
Черепок Олександр
Вишинський Олег
Муха Андрій
Поки готую протоколи надаю загальні результати кращих 15 команд з 23:
1. Чорний фельдшер - Рівне - 40балів (31+9)
2. Сапсан - Рівне - 42 (14+28 )
3. Три окуні - Дубно - 44 (11+33)
4. Мастер+ - Вінниця - 46 (19+27)
5. Буковинські Щукарі - Чернівці - 48 (37+ 11)
6.Карась - Рівне - 50,5 (32,5+18 )
7. Крокодил Рівне - 58,5 (31+27,5)
8. Sacura-style - Чернівці - 64 (20+44)
9. Динаміт - Рівне 65 (28+37)
10. Успех - Вінниця-Рівне - 71,5 (29,5+42)
11. Милове - Здолбунів-Рівне - 80,5 (23,5+57)
12. Вінниця-1 - 87,5 (52+35,5)
13. Три кума - Рівне - 93 (21+72)
14. Посягва - Гоща-Рівне 94,5 (50,5+ 44)
15.Вегас - Дубно 103 (52+51)
1. Чорний фельдшер - Рівне - 40балів (31+9)
2. Сапсан - Рівне - 42 (14+28 )
3. Три окуні - Дубно - 44 (11+33)
4. Мастер+ - Вінниця - 46 (19+27)
5. Буковинські Щукарі - Чернівці - 48 (37+ 11)
6.Карась - Рівне - 50,5 (32,5+18 )
7. Крокодил Рівне - 58,5 (31+27,5)
8. Sacura-style - Чернівці - 64 (20+44)
9. Динаміт - Рівне 65 (28+37)
10. Успех - Вінниця-Рівне - 71,5 (29,5+42)
11. Милове - Здолбунів-Рівне - 80,5 (23,5+57)
12. Вінниця-1 - 87,5 (52+35,5)
13. Три кума - Рівне - 93 (21+72)
14. Посягва - Гоща-Рівне 94,5 (50,5+ 44)
15.Вегас - Дубно 103 (52+51)
За побажаннями громадськості подаю результати аутсайдерів. Як не дивно, але останні місця на чемпіонаті зайняли команди, які представляли господарів водойми з м.Дубно і знають став набагато краще за гостей.
Отже:
... 16. Робінзон - Дубно - 108 (55+53)
17. Пукась - Рівне - 109 (59+50)
18. Укртелесат - Дубно - 113 (62+51)
19. Сарни Сарни-Дубно - 113 (56+57)
20. Карасик - Млинів - 114 - (42+72)
21. Пастюга - Дубно -126 - (54+72)
22. Сафарі - Дубно - 130 - (58+72)
23. Островок - Дубно - 144 - (72+72)
Отже:
... 16. Робінзон - Дубно - 108 (55+53)
17. Пукась - Рівне - 109 (59+50)
18. Укртелесат - Дубно - 113 (62+51)
19. Сарни Сарни-Дубно - 113 (56+57)
20. Карасик - Млинів - 114 - (42+72)
21. Пастюга - Дубно -126 - (54+72)
22. Сафарі - Дубно - 130 - (58+72)
23. Островок - Дубно - 144 - (72+72)
- EXPERT
- Рідненький
- Контактна інформація:
На Чемпіонат області я спочатку особливо не готувався. З часом команд реєструвалось все більше і більше , і напруга виростала. Так як мої члени команди немали змоги тренуватись. Я декілька разів виїзжав на тренування . Картина на ставу немінялась , активно клював окунь і часом прокльовувалась щучка. Певних переваг в кольорі приманки я так і незамітив. Клювало на все попери , блесна вертушки і колебалки , резіна практично всіх кольорів. Надати перевагу якійсь приманці було важко. В мене склалось таке враження , що змагання пройдуть на скоросне витягування риби. Наступив день змагань . Я був приємно здивований, що порівняно з минулим роком,
спортсмени екіпірувались більш професійно. Умовно зони наша команда розділила на менш уловисті і більш уловимсті, як і на всіх змаганнях. Найменш уловиста зона для нас була (С), середня (А), найбільш уловиста (В). Мені випала для змагань зона (С) , Півню Юрі
(В), Тарасюку Роману (А). Я був впевнений , що я впіймаю в цій зоні
в крайньому випадку маленьких окунців. Найбільше переживав за Романа, так як йому дісталась найбільш непередбачувана зона. Пролунав сигнал старту, і чим довше я полоскав свої снасті тим меншою залишалась моя впевненість в улові. Мені було непонятно
як умудряється Сергій Машенцев ловити окунців, я приблизно все роблю так же . Пройшов зону декілька разів, все безрезультатно. І як мій ентузіазм був практично на нульовій позначці, нескажу, що клюнув, практично зацепився маленький окунець в момент виймання снасті з води. Цей окунець остався єдиною моєю рибою в перший тур. За хв 10 -15 до закінчення змагань перепробувавши практично весь свій арсенал уловистих приманок, я вирішив декілька разів закинути на мідну “колебаху”, куплену на Вінницькому чемпіонаті в Карасьова Олега. Десь на третьому забросі на блесну сідає щучка гр500-600, я такий радий підтягую до берега і........щучка ривком завела снасть в очерет. Держу снасть в нятяжку, здається , ще сидить.
Бистренько роздівся і доставати трофей. При наближенні до місця зацепу, я за декілька метрів побачив блиск блешні і зрозумів, що остався в першому турі без риби. Рядом наш Олександр Жушман, який виступав за Вінницьку команду, витягнув щучку, покльовки в нас були практично в один час. Після першого туру, явного фоварита
як в командному так і в особистому заліку назвати було важко. В командному заліку після першого туру за медалі повинні були боротись команди “Сапсан”, “Мастер +” та ”Sacura-style”. За чемпіонство о особистому заліку Гушеватий Євгеній та Півень Юрій.
Поборотись за золото, ще могли спортсмени, які зайняли в своїх зонах другі місця, це Балабанов Максим, Прокопчук Олександр та Антонюк Олег. Другий день перевернув все з ніг на голову. Як і на що клює риба мені так визначити і невдалось. Хоча я і ловив час від часу окунів, але це скоріше випадково. Моя приманка видно з'являлась в полі зору окунів , як тільки в них появлявся апетит. Після
першої години лову в мене сумнівів , що чемпіоном стане Дубенчанин Черепок Олександр в мене не було. Через хв 40 після старту Олександр в кутку зони (В) взяв дві щучки на вертушечки , на вигляд № 2. Надію на вдалий виступ мені дав Роман , який вже за півгодини був з двумя окунями і з доброю вагою. В мене теж з початку другого туру в активі окунь більше 200 гр. Надія була тільки на Юру, з яким зв'язку небуло. Після фінального сигналу Юра розповів, що зловив більше десятка окунів. Я вже надіявся десь на п'яте командне місце і Юрі світила медалька. Мою надію на медальку Юрку, трішки перебила новина Овнелька Антона, який розповів, що під кінець змаганнь в зоні (А) добре проклюнулась щучка і Юра якщо займе п'яте місце в зоні то це буде добре. Женя Гушеватий прийшов на місце збору дуже засмучений , було видно, або незловив, або зловив дуже мало. Інтрига залишалась до останнього. В другому турі
багато команд які претендовали на медалі провалились. Чемпіонат залишив враження як, дуже тяжкий в емоційному плані, так і в ловлі риби. Порадовало те, що практично всі спортсмени серйозно підготувались до змагань. Всі йшли рівно, явних лідерів видно не було. Хочеться подякувати всім за чесну боротьбу, і привітати переможців з заслуженою перемогою.
спортсмени екіпірувались більш професійно. Умовно зони наша команда розділила на менш уловисті і більш уловимсті, як і на всіх змаганнях. Найменш уловиста зона для нас була (С), середня (А), найбільш уловиста (В). Мені випала для змагань зона (С) , Півню Юрі
(В), Тарасюку Роману (А). Я був впевнений , що я впіймаю в цій зоні
в крайньому випадку маленьких окунців. Найбільше переживав за Романа, так як йому дісталась найбільш непередбачувана зона. Пролунав сигнал старту, і чим довше я полоскав свої снасті тим меншою залишалась моя впевненість в улові. Мені було непонятно
як умудряється Сергій Машенцев ловити окунців, я приблизно все роблю так же . Пройшов зону декілька разів, все безрезультатно. І як мій ентузіазм був практично на нульовій позначці, нескажу, що клюнув, практично зацепився маленький окунець в момент виймання снасті з води. Цей окунець остався єдиною моєю рибою в перший тур. За хв 10 -15 до закінчення змагань перепробувавши практично весь свій арсенал уловистих приманок, я вирішив декілька разів закинути на мідну “колебаху”, куплену на Вінницькому чемпіонаті в Карасьова Олега. Десь на третьому забросі на блесну сідає щучка гр500-600, я такий радий підтягую до берега і........щучка ривком завела снасть в очерет. Держу снасть в нятяжку, здається , ще сидить.
Бистренько роздівся і доставати трофей. При наближенні до місця зацепу, я за декілька метрів побачив блиск блешні і зрозумів, що остався в першому турі без риби. Рядом наш Олександр Жушман, який виступав за Вінницьку команду, витягнув щучку, покльовки в нас були практично в один час. Після першого туру, явного фоварита
як в командному так і в особистому заліку назвати було важко. В командному заліку після першого туру за медалі повинні були боротись команди “Сапсан”, “Мастер +” та ”Sacura-style”. За чемпіонство о особистому заліку Гушеватий Євгеній та Півень Юрій.
Поборотись за золото, ще могли спортсмени, які зайняли в своїх зонах другі місця, це Балабанов Максим, Прокопчук Олександр та Антонюк Олег. Другий день перевернув все з ніг на голову. Як і на що клює риба мені так визначити і невдалось. Хоча я і ловив час від часу окунів, але це скоріше випадково. Моя приманка видно з'являлась в полі зору окунів , як тільки в них появлявся апетит. Після
першої години лову в мене сумнівів , що чемпіоном стане Дубенчанин Черепок Олександр в мене не було. Через хв 40 після старту Олександр в кутку зони (В) взяв дві щучки на вертушечки , на вигляд № 2. Надію на вдалий виступ мені дав Роман , який вже за півгодини був з двумя окунями і з доброю вагою. В мене теж з початку другого туру в активі окунь більше 200 гр. Надія була тільки на Юру, з яким зв'язку небуло. Після фінального сигналу Юра розповів, що зловив більше десятка окунів. Я вже надіявся десь на п'яте командне місце і Юрі світила медалька. Мою надію на медальку Юрку, трішки перебила новина Овнелька Антона, який розповів, що під кінець змаганнь в зоні (А) добре проклюнулась щучка і Юра якщо займе п'яте місце в зоні то це буде добре. Женя Гушеватий прийшов на місце збору дуже засмучений , було видно, або незловив, або зловив дуже мало. Інтрига залишалась до останнього. В другому турі
багато команд які претендовали на медалі провалились. Чемпіонат залишив враження як, дуже тяжкий в емоційному плані, так і в ловлі риби. Порадовало те, що практично всі спортсмени серйозно підготувались до змагань. Всі йшли рівно, явних лідерів видно не було. Хочеться подякувати всім за чесну боротьбу, і привітати переможців з заслуженою перемогою.
Кращих 25 в особистому заліку:
1.Черепок Олександр - Дубно - 3 (1+2)
2. Півень Юрій - Рівне - 5 (1+4)
3. Антонюк Олег - Вінниця - 7 (2+5)
4. Прокопчук Олександр - Чернівці -8 (2+6)
5. Свірик Микола - Рівне -9 (3+6)
6. Степчук Петро - Рівне - 10,5 (9,5+1)
7. Кощук Сергій - Рівне - 11 (3+8 )
8. Тарасюк Роман - Рівне - 12 (11+1)
9.Овелько Антон - Чернівці - 13 (11+2)
10.Жушман Олександр - Рівне - 13 (7+6)
11.Вишинський Олег - Дубно - 13 (6+7)
12. Сашко Анатолій - вінниця - 14 (13+1)
13. Синяк Сашко - Здолбунів - 14 (5+9)
14. Степанюк Василь - Рівне - 15 (5+10)
15. Бучка Руслан - Чернівці - 15 (6+9)
16. Форманюк Віктор - Рівне - 15 (8+7)
17. Балабанов Максим - Вінниця - 16 (2+14)
18. Лисиця Антон - Рівне - 18 (3+15)
19. Король Олександр - 20 (7+13)
20. Фічук Птеро -Рівне - 20 (16+4)
21. Ніколаєв Дмитро - Рівне (14+7)
22. Яремчук Павло - Вінниця - 21,5 (9,5+12)
23. Сміян Михайло - Рівне - 22 (17+5)
24. Дем'янчук Богдан - Рівне - 22,5 (12+10,5)
25. Щевич Іван - Рівне - 23 (19+4)...
1.Черепок Олександр - Дубно - 3 (1+2)
2. Півень Юрій - Рівне - 5 (1+4)
3. Антонюк Олег - Вінниця - 7 (2+5)
4. Прокопчук Олександр - Чернівці -8 (2+6)
5. Свірик Микола - Рівне -9 (3+6)
6. Степчук Петро - Рівне - 10,5 (9,5+1)
7. Кощук Сергій - Рівне - 11 (3+8 )
8. Тарасюк Роман - Рівне - 12 (11+1)
9.Овелько Антон - Чернівці - 13 (11+2)
10.Жушман Олександр - Рівне - 13 (7+6)
11.Вишинський Олег - Дубно - 13 (6+7)
12. Сашко Анатолій - вінниця - 14 (13+1)
13. Синяк Сашко - Здолбунів - 14 (5+9)
14. Степанюк Василь - Рівне - 15 (5+10)
15. Бучка Руслан - Чернівці - 15 (6+9)
16. Форманюк Віктор - Рівне - 15 (8+7)
17. Балабанов Максим - Вінниця - 16 (2+14)
18. Лисиця Антон - Рівне - 18 (3+15)
19. Король Олександр - 20 (7+13)
20. Фічук Птеро -Рівне - 20 (16+4)
21. Ніколаєв Дмитро - Рівне (14+7)
22. Яремчук Павло - Вінниця - 21,5 (9,5+12)
23. Сміян Михайло - Рівне - 22 (17+5)
24. Дем'янчук Богдан - Рівне - 22,5 (12+10,5)
25. Щевич Іван - Рівне - 23 (19+4)...
Востаннє редагувалось 20 травня 2008, 14:44 користувачем bogdan, всього редагувалось 2 разів.
- EXPERT
- Рідненький
- Контактна інформація:
Шкода, що Львів не приїхав. Було б цікавіше. Ось що вони писали перед змаганнями. незнаю тільки писали Львівські чи Вінницькі.
Хлопцы, у ровенских не так и просто забрать медальки. Они достаточно опытные спортсмены, да и водоем там не без изюминки. Щука или берет, или... я надеюсь на второе. В прошлом году после окончания соревнований во время награждения призеров(то исть нас) какой то дядька вытащил щуку около 5-ти кг весом... и это через час после того как 2 дня на этом месте соревновались спортсмены.
Местный щук там любит большую резину и колебло. Все чем могу помочь. Местные рыболовы не стесняясь работают колеблом грамм по 20-40 весом. После винницкой микрухи эти колебалки воспринимаються как летающие утюги. Andrey
Новенький
--------------------------------------------------------------------------------
В очікуванні протоколів трішки цікавої та повчальної (для декого) статистики:
За два дні змагань спортсмени зловили 21,646 кг (261 окунь+37 щук)риби.
13,066 (169 окуня+22 щуки) - в першому турі та 8,580 -(92 окуня+15 щук) у другому.
По зонам - перший день - А - 3343 (21 окунь+ 7 щук)
В - 4874 (114 ок+ 5 щук)
С - 4849 (34 ок+ 10 щук)
Другий день - А - 4519 (35 ок+7щук)
В - 2959 (38 ок+5 щук)
С- 1102 (19 ок+3 щуки).
Помітно, що риба в другий день відійшла від берега зони С (де був табір, хоч і в стороні) та почала краще ловитися в зоні А.
Вага щуки в уловах мін - 56 грам, макс - 868 гр
Окунь - від 6 гр до 460 гр.
Лідери в особистму заліку відловилися так:
Чемпіон Саша Черепок взяв у першому турі в зоні С лише одну щуку вагою 657 гр і виграв зону. В другому турі в зоні В він був другий зловивши вже дві щучки(236+222) та окуня 56 гр.
Юра Півень в 1 турі в зоні В насмикав 24 окунці - 846 гр (1 місце), а в другому турі в зоні А виловив їх ще 11 штук 575 гр (4 місце)
Антонюк Олег з Вінниці - діючий чемпіон України з ловлі спінінгом з човна - теж робив став на щуку. Перший тур був другим у зоні А, де зловив щуку 441 гр та 2 окунця - 82 та 46 гр, всього 569 гр. А в другому турі опинився в малорибній зоні С, де довелося вимучувати окунців. Йому вдалося "уговорить" аж трьох :D (56+12+42 гр) і стати 5 у зоні.
За два дні змагань спортсмени зловили 21,646 кг (261 окунь+37 щук)риби.
13,066 (169 окуня+22 щуки) - в першому турі та 8,580 -(92 окуня+15 щук) у другому.
По зонам - перший день - А - 3343 (21 окунь+ 7 щук)
В - 4874 (114 ок+ 5 щук)
С - 4849 (34 ок+ 10 щук)
Другий день - А - 4519 (35 ок+7щук)
В - 2959 (38 ок+5 щук)
С- 1102 (19 ок+3 щуки).
Помітно, що риба в другий день відійшла від берега зони С (де був табір, хоч і в стороні) та почала краще ловитися в зоні А.
Вага щуки в уловах мін - 56 грам, макс - 868 гр
Окунь - від 6 гр до 460 гр.
Лідери в особистму заліку відловилися так:
Чемпіон Саша Черепок взяв у першому турі в зоні С лише одну щуку вагою 657 гр і виграв зону. В другому турі в зоні В він був другий зловивши вже дві щучки(236+222) та окуня 56 гр.
Юра Півень в 1 турі в зоні В насмикав 24 окунці - 846 гр (1 місце), а в другому турі в зоні А виловив їх ще 11 штук 575 гр (4 місце)
Антонюк Олег з Вінниці - діючий чемпіон України з ловлі спінінгом з човна - теж робив став на щуку. Перший тур був другим у зоні А, де зловив щуку 441 гр та 2 окунця - 82 та 46 гр, всього 569 гр. А в другому турі опинився в малорибній зоні С, де довелося вимучувати окунців. Йому вдалося "уговорить" аж трьох :D (56+12+42 гр) і стати 5 у зоні.
-
- Перехожий
- Контактна інформація:
Èâàí, ýòî íàïèñàë ÿ Ìèòðîâ Àíäðåé.EXPERT писав:Øêîäà, ùî Ëüâ³â íå ïðè¿õàâ. Áóëî á ö³êàâ³øå. Îñü ùî âîíè ïèñàëè ïåðåä çìàãàííÿìè. íåçíàþ ò³ëüêè ïèñàëè Ëüâ³âñüê³ ÷è ³ííèöüê³.Õëîïöû, ó ðîâåíñêèõ íå òàê è ïðîñòî çàáðàòü ìåäàëüêè. Îíè äîñòàòî÷íî îïûòíûå ñïîðòñìåíû, äà è âîäîåì òàì íå áåç èçþìèíêè. Ùóêà èëè áåðåò, èëè... ÿ íàäåþñü íà âòîðîå.  ïðîøëîì ãîäó ïîñëå îêîí÷àíèÿ ñîðåâíîâàíèé âî âðåìÿ íàãðàæäåíèÿ ïðèçåðîâ(òî èñòü íàñ) êàêîé òî äÿäüêà âûòàùèë ùóêó îêîëî 5-òè êã âåñîì... è ýòî ÷åðåç ÷àñ ïîñëå òîãî êàê 2 äíÿ íà ýòîì ìåñòå ñîðåâíîâàëèñü ñïîðòñìåíû.
Ìåñòíûé ùóê òàì ëþáèò áîëüøóþ ðåçèíó è êîëåáëî. Âñå ÷åì ìîãó ïîìî÷ü. Ìåñòíûå ðûáîëîâû íå ñòåñíÿÿñü ðàáîòàþò êîëåáëîì ãðàìì ïî 20-40 âåñîì. Ïîñëå âèííèöêîé ìèêðóõè ýòè êîëåáàëêè âîñïðèíèìàþòüñÿ êàê ëåòàþùèå óòþãè. Andrey
Íîâåíüêèé
--------------------------------------------------------------------------------
Íåóæåëè êòî òî äðóãîé óâåç çîëîòî â ïðîøëûé ðàç?? 8O
Ñîåðâíîâàíèÿ âûøëè äåéñòâèòåëüíî î÷åíü òÿæåëûìè, îçåðî ïîäãîòîâèëî ðÿä íåîæèäàííûõ ñþðïðèçîâ, ñ êîòîðûìè ïðàêòè÷åñêè âñåì âèííè÷àíàì íå óäàëîñü ñïðàâèòüñÿ. Áûëî âèäíî ÷òî çà ãîä ìíîãèå ïîäòÿíóëèñü è ïîðàáîòàëè íàä îøèáêàìè.. :( . Ñâîé îò÷åòèê êèíó ïîçæå.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість