Всім доброго дня!
Нарешті і ми вирвалися в Хрінники в надії на окуня!
На водоймі були близько 6 години, швиденько качаємо човна і на воду! В першу чергу пішли по своїх натоптаних місцях, декілька хвилин і ми якоримось в першій точці!
Починаю "заряжати" свій УЛ, якого не діставав з тубуса ще з початку осені, але халепа виявилась з катушкою, а точніше з шнуром! Вчора полінився передивитись все, а сьогодні вже на воді виявилось, що за два сезони мій SUPER PE 6lb легенько рветься навіть не на вузлу

Я змотую майже всю шпулю і добрався до більш-менш свіжого і міцнішого шнура! Отже, вистачає якраз на заброс і 2м на шпулі

Розраховуючи на хорошого окуня я поки не знав, як з таким шнуром буду його витягувати
На першій точці ні ударчику ні навіть натяку на наявніст окуня не побачили, переміщаємось далі по перевірених точках!
Знову якор у воду, SWING IMPACT 3" на 3-4 грамах теж у воду....... знову жодного натяку.... Холодний вітер "обморожує" пальці і вирішуємо втікти під берег, можливо пошукати щуку......
І от ми вже на протилежному березі де вітру немає і я далі стараюсь освоювати мульт і дорослі воблери

Біля берега дуже багато малька і навіть пропливають стайки пристойної плотви! Але їсти її ніхто не збирається мабуть, так як майже годину полоскали воблери і в очереті і над старою траву, але знову нуль.... крім забагреної густарки, яка попливла назад у воду
Настрій поки бойовий, але надії шось по троху зникають
На годиннику майже 10 і я вирішую не вигадувати велосипед і спробувати використати досвід Viktorovi4-а, а саме його минулий звіт ( як виявиться потім не дарма) і пошукати горбатого в глухих корчах, можливо він ще не втік з них
Довго не думаючи переходимо знову на протилежний бік водойми, глибина 2 - 2.3м і під водою ліс, на гачку рак від Лакі Джона і тут почалось!!!! Не клювання

А перев"язування приманок

Гарно прикормивши місце, чергове протягування рака повз корчі і жорстка потяжка.... Метрів за 10 від лодки взяв той за ким я приїхав сюди! Відразу з переляку підтягую фрикціон, що б він не пішов в глибину і в корчі, але згадую, що нитка дохла відпускаю фрикціон і згадую що нитки дуже мало на шпулі....

Але мабуть чудо буває і красеня завожу в підсак

Відразу фотосесія і зважування, потягнув на 990 грам! Не рекорд, але досить приємний і неочікуваний результат!
Окунь трохи дав бадьорості, в голові думка "Зараз почнеться", але ні.... знову куча обірваних приманок, БейтБрізовські рачки, Свінг і Сексі імпакти, якісь ще волохаті приманки результату не дають
Почалось кочування по водоймі і по коряжникам, але "не судьба"
Нажаль ввечері потрібно було бути в Рівному і вечірній "кльов" ми пропустили!
Висновки
1. Відкрив сезон по правильному окуню!
2. Сітки як і всюди
3. Щука поки мовчить
4. В шлунку був рак точно такого ж розміру як і приманка на яку був зловлений, тільки трошки зеленіший!
P.S. Дякую Viktorovi4-у за його звіт

Без нього мабуть і поїхав би додому з нічим

У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.