Щука гарна

- давно запланована рибалка в Хрінниках на весні до нерестової заборони здійснилася. Я разом зі своїм товаришем "Іхтіофілом Рибопедовичем". а в народі Женя прийняли рішення порибалити в Хрінниках 2 дні (субота, неділя до обіду). Приїхали на улюблену авіа-базу Мотор в п"ятницю пізно у вечері, скоренько накачали човна, приготували необхідний інвентар, вечірні по 50
 - давно запланована рибалка в Хрінниках на весні до нерестової заборони здійснилася. Я разом зі своїм товаришем "Іхтіофілом Рибопедовичем". а в народі Женя прийняли рішення порибалити в Хрінниках 2 дні (субота, неділя до обіду). Приїхали на улюблену авіа-базу Мотор в п"ятницю пізно у вечері, скоренько накачали човна, приготували необхідний інвентар, вечірні по 50  і спати, так як в ранці підйом.
 і спати, так як в ранці підйом.
 ,
,

- виважування було екстримальним, але є - на око приблизно грам - до 500, ну все думаємо початок є - приманочки підібрали, але не все так просто. Одним словом на тому місці я мав ще декілька клювань, одне з них було із опери - "А ну віддавай не то шо весло, а все що маєш
  - виважування було екстримальним, але є - на око приблизно грам - до 500, ну все думаємо початок є - приманочки підібрали, але не все так просто. Одним словом на тому місці я мав ще декілька клювань, одне з них було із опери - "А ну віддавай не то шо весло, а все що маєш   ", + схід гарного екземплярчика ну і все. Далі були постійні пошуки і постійна перев"язка приманок. Під вечір прийняли рішення знову перевірити ранішнє місце і я Вам скажу, зробили правильно. На одній з проводок, відбулося те, за чим я постійно приїжаю в Хрінники - закидаю, роблю проводку і....... БА-БАХ!!!! - форсоване виважування і фотосесія:
 ", + схід гарного екземплярчика ну і все. Далі були постійні пошуки і постійна перев"язка приманок. Під вечір прийняли рішення знову перевірити ранішнє місце і я Вам скажу, зробили правильно. На одній з проводок, відбулося те, за чим я постійно приїжаю в Хрінники - закидаю, роблю проводку і....... БА-БАХ!!!! - форсоване виважування і фотосесія:

- мені не віриться, що в рахунок по горбатому вдалося відкрити. Далі до вечора ще було зловлено декілька окунців меншого розміру.
  - мені не віриться, що в рахунок по горбатому вдалося відкрити. Далі до вечора ще було зловлено декілька окунців меншого розміру. Щука нереститься - і не клює теж.
 Щука нереститься - і не клює теж.

Штіль був тільки зранку, а так на протязі дня подував, іноді навіть з"являлися білі барашки (хвилі такі).ilya писав:Ех, а ми не поїхали, вітру злякалися... а там штиль був
 Я змотую майже всю шпулю і добрався до більш-менш свіжого і міцнішого шнура! Отже, вистачає якраз на заброс і 2м на шпулі
 Я змотую майже всю шпулю і добрався до більш-менш свіжого і міцнішого шнура! Отже, вистачає якраз на заброс і 2м на шпулі  Розраховуючи на хорошого окуня я поки не знав, як з таким шнуром буду його витягувати
 Розраховуючи на хорошого окуня я поки не знав, як з таким шнуром буду його витягувати  
 	 Біля берега дуже багато малька і навіть пропливають стайки пристойної плотви! Але їсти її ніхто не збирається мабуть, так як майже годину полоскали воблери і в очереті і над старою траву, але знову нуль.... крім забагреної густарки, яка попливла назад у воду
 Біля берега дуже багато малька і навіть пропливають стайки пристойної плотви! Але їсти її ніхто не збирається мабуть, так як майже годину полоскали воблери і в очереті і над старою траву, але знову нуль.... крім забагреної густарки, яка попливла назад у воду  

А перев"язування приманок
 А перев"язування приманок  Гарно прикормивши місце, чергове протягування рака повз корчі і жорстка потяжка.... Метрів за 10 від лодки взяв той за ким я приїхав сюди! Відразу з переляку підтягую фрикціон, що б він не пішов в глибину і в корчі, але згадую, що нитка дохла відпускаю фрикціон і згадую що нитки дуже мало на шпулі....
 Гарно прикормивши місце, чергове протягування рака повз корчі і жорстка потяжка.... Метрів за 10 від лодки взяв той за ким я приїхав сюди! Відразу з переляку підтягую фрикціон, що б він не пішов в глибину і в корчі, але згадую, що нитка дохла відпускаю фрикціон і згадую що нитки дуже мало на шпулі....  Але мабуть чудо буває і красеня завожу в підсак
  Але мабуть чудо буває і красеня завожу в підсак  Відразу фотосесія і зважування, потягнув на 990 грам! Не рекорд, але досить приємний і неочікуваний результат!
  Відразу фотосесія і зважування, потягнув на 990 грам! Не рекорд, але досить приємний і неочікуваний результат! 
  Без нього мабуть і поїхав би додому з нічим
  Без нього мабуть і поїхав би додому з нічим 
Клас, вдале відкриттяilya писав:Всім доброго дня!
Нарешті і ми вирвалися в Хрінники в надії на окуня!
На годиннику майже 10 і я вирішую не вигадувати велосипед і спробувати використати досвід Viktorovi4-а, а саме його минулий звіт ( як виявиться потім не дарма) і пошукати горбатого в глухих корчах, можливо він ще не втік з них
4. В шлунку був рак точно такого ж розміру як і приманка на яку був зловлений, тільки трошки зеленіший!
P.S. Дякую Viktorovi4-у за його звітБез нього мабуть і поїхав би додому з нічим

- мої вітання. В мене поки що рекорд, по данній водоймі 1,3 чи 1,4 кг ОКУНЧИКІ точно, вже не пам"ятаю
  - мої вітання. В мене поки що рекорд, по данній водоймі 1,3 чи 1,4 кг ОКУНЧИКІ точно, вже не пам"ятаю   - знаю, що є дуже багато окуня за 2 кг
  - знаю, що є дуже багато окуня за 2 кг   - правда він трохи хітрий та обережний
  - правда він трохи хітрий та обережний   .
. Дякую, вперше чую щоб хтось дякував - радий, що зміг допомогти.
  Дякую, вперше чую щоб хтось дякував - радий, що зміг допомогти. Це був окунь грам 400!
 Це був окунь грам 400!

- можна рахувати, що рахунок відкрив літнього сезону, і десь до десятка до 400гр. Рибу знайшли - але він просто був із закритим ротом....
 - можна рахувати, що рахунок відкрив літнього сезону, і десь до десятка до 400гр. Рибу знайшли - але він просто був із закритим ротом.... на 600 грам. Перепробовал много что... сработал  Ридж 90.
  на 600 грам. Перепробовал много что... сработал  Ридж 90.  

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість