Востаннє відписую, більше в цій темі не буду. За репутацію не переживаю. Якщо я когось останнім візитом образив я перепрошую, не мав наміру в тих словах когось образити, ТОМУ ЩЕ РАЗ ПЕРЕПРОШУЮ.
Зі слів stimа
"Громада просить Вас розяснити,як Ви за допомогою Своїх звязків плануєте наводити порядок.Панти паганяти і спригнути любий зможе

"

Читайте все з самого початку за адресою
http://rybalka.rovno.ua/modules/forum/v ... =52&t=1230. Повторюватись не буду набридло і понти реально не ганяв але вже не буду.
Зі слів Viktorovi4
" Пользователь Viktorovi4 уменьшил Вашу репутацию
Viktorovi4 Оставил комментарий:
Ви знаєте я себе вважаю інтелектуально розвинутим - а Ви своїм висловом [quote:o8ichmic]На даний час наші люди не настільки інтелектуально розвинуті як люди в більш розвинутих країнах, ось чому у нас так важко здвинутись з місця. [/quote:o8ichmic] я думаю образили чимало тут людей які дивляться и читають даний форум. Тому я знімаю у Вас 1 одиницю репутації.
Ваші наміри всім досить зрозумілі, але поки що треба змиритися з тим що відбувається. Люди ловлять рибу браконьєрскими і не законними мірами не тільки із=за того що вони "бидло", а не з доброго життя, можливо хтось тільки і може вижити за рахунок того що зловив, хтось може намагається прогодувати свою родину і тд. Але я не підписуюся тут за всіх, як кажуть "в семье не без урода" - а є дійсно БРАКИ (ЖИВОДЕРИ), але вони існували і на початках розвитку еволюції.
Хочете досягти порядку? - зберіть собі команду своїх близьких товаришів і робіть порядок в тих місцях де досить часто рибалите, і будете мати спокій, тому що там де я рибалю - браків просто немає. "

Хочу сказати по даному зверненню до мене, кожне слово яке написане в моїх зверненнях в форумі немало наміру когось образити але я ще раз ПЕРЕПРОШУЮ не мав наміру когось образити. На даний час сиджу на чемоданах,Переїжджаю з міста Рівне, а там де буду мешкати думаю для себе і своїх ближніх та сусідів наведемо порядок. І на додачу в інтелектуально розвинутому суспільстві громадянин не кидає за собою гори сміття і не винищує всю флору і фауну в тих місцях де сам живе як приклад. Тому шановні панове робіть висновки.