Також маю непоганий запас цього добра... Дуже живучий. На рахунок сєдобності я шось сумніваюсь. Так, є пару моделей з несильним запахом, але в покльовках в порівнянні з аналогічними непахнучими різниці не помітив. ІМХО
Тепер попорядку, як воно в мене було

:
1. Двухдюймовий твістер - дубовий, з товстим хвостом... Але...! Ранньою весною на нашому водосховищу в мене був номер 1. Монтаж: частіше юзав на техасі, на шарнірі також добре. Як уже вище писав Vob Ler, на дно не лягає, а "стоїть", що часто провокувало покльовки на довгій паузі. Кольори: прозорий з фіолетовим глітером; жовтозелений з чорним глітером; частіше гірше, і деколи краще проявляв себе салатовий з чорним глітером (він же ж з прикольним запашком). Цільова аудиторія: різний окунь, мєлкий судак, проскакувала пару раз щука від кіло до двух.
2. твістер-1 (42мм). у цього хвостик зроблений вже краще, гру має більш активну. В кольорі маш.масло дуже часто вистрілював в цьому сезоні. Згоден, в цьому кольорі і інші приманки добре працюють, але коли потрібно щось, що важко пошматувати, то цей підходить однозначно.
3. Двухдюймовий віброхвост, аля предатор. При певних умовах дуже робоча цяцька, особливо в кольорах подібних до бичка і рака. Краще всього себе показав на класичній джиг-головці, в період з кінця весни і до середини літа. За рахунок плавучості чуть менше провалюється, що при певних умовах є плюсом. Також юзав з офсетником, реалізація клювак нижча, але якщо йти на рибалку за задоволенням а не за рибою, то може бути. Попадались: різний окунь, деколи і за кіло, різний судак, мені щука не попадалась.
4. Однодюймовий віброхвост... деколи ловить, деколи не ловить. на мене враження не справив...
5. Турботвістер-3. цьому хробачку знайшов призначення на жабовнику, з глибиною 0,2-1м. Монтаж: офсетник без підгрузки. Ловив мєлку щучку і окунців. І пару разів на техасі соблазнив невеличких окунців на водоймах поглибше.
6. Пятидюймові червяки. У мене 0. Після декількох спроб, де риба внятно реагувала на інші приманки, не зміг отримати ніодної клюваки. Все ж таки червяк має бути мяким, а не дубовим.
7. Джавастік. Спочатку в мене не визвав особливих емоцій. Юзав і на класичній джиг головці, і на техасі, і на відвідному... з перемінним успіхом попадався мєлкий окунець. А на початку осені, коли попали в руки гаки S59, на шарнірі запрацював! В моїх руках для нього це виявився найкращий монтаж. Вперше на нього, на різних водоймах мені попадались карасі. Один раз соблазнилась щучка під кіло.
З мінусів: вступає в реакцію з іншими сіліконами, також може попливти, якщо буде контакт із смазкою від інших силіконів, ще може поплавитись на сонці.