Плавающий силикон от AngleRaza (Харьков)

воблери, силікон, залізо, попери, спінер-бейти, паралон і т.д. і т.п.
Vob Ler
Місцевий
Телефон: 0679200934
Контактна інформація:

Плавающий силикон от AngleRaza (Харьков)

Непрочитане повідомлення Vob Ler »

Имеется у меня такой силикончик, прислали с фабрики AngleRaza,для тестирования в нашем регионе. Резина реально плавающая, с тонким крючком приманка стоит как ... у молодого. Преимущества, когда много мусора на дне, камни, удобно проводить без зацепов. Из минусов твёрдость самого силикона, даже пробить крючком не просто, но в условиях окунёвого жора такой минус становится +, что и происходило с моим другом в Горыньгроде где он за два дня словил более 10-ти кг окуней всего не один джавастик и тот остался вполне рабочим, только помягче :bra_vo: . не думаю что его можно сравнивать со съедобными ждавастиками, но в коробочке они должны присутствовать.
На последней моей рыбалке, джавастики не сработали(окунь был не очень активен) и мне пришлось пользоваться твистерами. Других приманок как-то просто не оказалось. К моему большому удивлению твистер заработал, несмотря на свои непропорциональные размеры он вполне помещался во рту 80г окушка :sh_ok: .
Ещё есть виброхвост(типа Предатор) который ещё и наделён съедобными функциями(в составе содержится антрактант). На пробной рыбалке удалось заработать пару поклёвок и словить судачка.
Последняя новинка "супер съдобного" турботвистера №3 пока не опробовал, его просто не оказалось в сумке. Думаю при следующей поездке на окуня обязательно опробую.
5-ти дюймовые черви пока молчат...
Может у кого какие наблюдения по этому поводу имеются?
Федька
Ледар
Телефон: 0932363887
Контактна інформація:

Re: Плавающий силикон от AngleRaza (Харьков)

Непрочитане повідомлення Федька »

Також маю непоганий запас цього добра... Дуже живучий. На рахунок сєдобності я шось сумніваюсь. Так, є пару моделей з несильним запахом, але в покльовках в порівнянні з аналогічними непахнучими різниці не помітив. ІМХО
Тепер попорядку, як воно в мене було :) :
1. Двухдюймовий твістер - дубовий, з товстим хвостом... Але...! Ранньою весною на нашому водосховищу в мене був номер 1. Монтаж: частіше юзав на техасі, на шарнірі також добре. Як уже вище писав Vob Ler, на дно не лягає, а "стоїть", що часто провокувало покльовки на довгій паузі. Кольори: прозорий з фіолетовим глітером; жовтозелений з чорним глітером; частіше гірше, і деколи краще проявляв себе салатовий з чорним глітером (він же ж з прикольним запашком). Цільова аудиторія: різний окунь, мєлкий судак, проскакувала пару раз щука від кіло до двух.
2. твістер-1 (42мм). у цього хвостик зроблений вже краще, гру має більш активну. В кольорі маш.масло дуже часто вистрілював в цьому сезоні. Згоден, в цьому кольорі і інші приманки добре працюють, але коли потрібно щось, що важко пошматувати, то цей підходить однозначно.
3. Двухдюймовий віброхвост, аля предатор. При певних умовах дуже робоча цяцька, особливо в кольорах подібних до бичка і рака. Краще всього себе показав на класичній джиг-головці, в період з кінця весни і до середини літа. За рахунок плавучості чуть менше провалюється, що при певних умовах є плюсом. Також юзав з офсетником, реалізація клювак нижча, але якщо йти на рибалку за задоволенням а не за рибою, то може бути. Попадались: різний окунь, деколи і за кіло, різний судак, мені щука не попадалась.
4. Однодюймовий віброхвост... деколи ловить, деколи не ловить. на мене враження не справив...
5. Турботвістер-3. цьому хробачку знайшов призначення на жабовнику, з глибиною 0,2-1м. Монтаж: офсетник без підгрузки. Ловив мєлку щучку і окунців. І пару разів на техасі соблазнив невеличких окунців на водоймах поглибше.
6. Пятидюймові червяки. У мене 0. Після декількох спроб, де риба внятно реагувала на інші приманки, не зміг отримати ніодної клюваки. Все ж таки червяк має бути мяким, а не дубовим.
7. Джавастік. Спочатку в мене не визвав особливих емоцій. Юзав і на класичній джиг головці, і на техасі, і на відвідному... з перемінним успіхом попадався мєлкий окунець. А на початку осені, коли попали в руки гаки S59, на шарнірі запрацював! В моїх руках для нього це виявився найкращий монтаж. Вперше на нього, на різних водоймах мені попадались карасі. Один раз соблазнилась щучка під кіло.
З мінусів: вступає в реакцію з іншими сіліконами, також може попливти, якщо буде контакт із смазкою від інших силіконів, ще може поплавитись на сонці.
trans
Козак
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення trans »

Vob Ler писав:.....не думаю что его можно сравнивать со съедобными ждавастиками....
Наскільки я знаю, Javastick також "несьедобна" резина.

Що стосується плаваючої резини, то тут потрібно розрізняти дійсно плаваючу та умовно.
Резина покрита рідким силіконом також плаває - візьміть для експерименту самий простий новий Манс, Релакс, Каліпсо і киньте в воду - вони будуть досить гарно плавати на поверхні води. Витріть ці твістери, і вмочіть декілька разів в воду - і вони перестануть бути плавучими :)
Vob Ler
Місцевий
Контактна інформація:

trans писав:Що стосується плаваючої резини, то тут потрібно розрізняти дійсно плаваючу та умовно.
Мы здесь говорим о силиконе AngleRaza, который плавает, сколько его не полощи и не вытирай.
Он плавает (джавастик и малый твистер) с тонкими крючками, всё остальное (большего размера) стоит вертикально с нормальными крюками. Вдобавок эта резина очень устойчива даже к щучьим зубам. Она (резина) больше напоминает силикон для морской рыбалки по плотности.
Вопрос что такое съедобная резина всё-таки не в этой теме...
SPIN
Герой
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення SPIN »

Имеется у меня такой силикончик, прислали с фабрики AngleRaza,для тестирования в нашем регионе.
они случаем не доверили раздачу силикона желающим потестить силикон Зображення?
Vob Ler
Місцевий
Контактна інформація:

SPIN писав:они случаем не доверили раздачу силикона желающим потестить силикон
Присылали, только всё уже роздано среди участников форума другого ресурса... :nez-nayu:
NazarKO

Непрочитане повідомлення NazarKO »

І мені і мені шось дайте ;;-))) ;;-))) ;;-))) ;;-))) Ну люди як всі привикли до халяви краще скажіть де можна придбати дане чудо нанотехнологій :co_ol:
Федька
Ледар
Контактна інформація:

коли приїзжав до вас на змагання, тоді міг поділитись, зараз вже трохи запаси розійшлися... на наступній неділі буду знову замовляти. якщо є бажаючі, приєднуйтесь.
колись тест проводив:
ЗображенняЗображенняЗображення
Федька
Ледар
Контактна інформація:

Согодні отрмав аля джавстиків з нової партіїї. Які відрізняються від минулих більш мяким силіконом. Якщо тримати джавіка горизонтально, то його хвіст уже не в положенні "майже горизонтально", як раніше, а нормально звисає :hi_hi_hi:
Vob Ler
Місцевий
Контактна інформація:

Заметил, что силикон плохо переносит хранение на крючке, его просто разрывает в том месте, где есть натяжение.
Но есть и приятный момент - черви 12,5см изначально были жестковаты, но после того как добавил в пачку аттрактанта Mega Strikе, заметил что он, за зиму, стал гораздо мягче и более живой...Зображення
Mihalych
Дослідник
Телефон: 0678017474
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Mihalych »

Слышел,что в жару при попадении прямых солнечных лучей плавится и желательно хранить отдельно от других видов селикона.
Рыба есть,ловить надо уметь!!!
SHELBY
Балакучий
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення SHELBY »

На рахунок спеки не знаю, а от якщо покласти разом з іншим силіконом, то пливе :a_g_a:
Плохой день на рыбалке лучше, чем хороший день на работе.
КРЕДО РЫБОЛОВА-дайте опоры хоть чуточку, я там размещу свою удочку !
SPIN
Герой
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення SPIN »

SHELBY писав:На рахунок спеки не знаю, а от якщо покласти разом з іншим силіконом, то пливе :a_g_a:
цікаво було б почути думку хіміків, чому це стається
Delife
Боєць
Контактна інформація:

Непрочитане повідомлення Delife »

Є в наявності майже ціла коробка тестового силікону. Особливої різниці із звичайним силіконом по покльовкам не помічав, окрім специфічної гри приманки - при волочінні по дну менше зацепів, через те, що гачок знаходиться вище грузила.
В + можна додати надзвичайну міцність.
Червячки-5 працювали у мене тільки при волочінні по твердому дну (пісок) на важкому 15-20 гр грузі. Але оскільки був постійно атакований піпісечним окунем то покльовки відчувалися, навіть дотягував до берега полосатих без посадки на гачок, через велику довжину червяка окунь не міг впихнути його до гачка ) Хоча як варіант для відсікання дрібної риби наприклад у Хрінниках, де є великий полосатий.
Відпишіть хтось по джавалонам - як успіхи?
Федька
Ледар
Контактна інформація:

Всі силікони які тягнуться (АнглеРаза, Мегабас, Кейтеч спайдер) вступають в раекцію з силіконами які не тягнуться (навіть можуть попливти якщо будуть лежати в місці де залишилась смазка від іншого силікону), якщо перші при цьому пливуть, другі можуть задубіти. Я для Рази виділив окрему коробку і проблем ніяких не маю. Так, і під жарким сонец вона дійсно пливе, ще пливе при контакті з лаком для нігтів. :)
Відповісти

Повернутись до “Спінінгові приманки”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість